Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Θεμελιώσεις (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Θεμελιώσεις (2011-12)
Ναι βρίσκεις μετά της ομάδας. Για το πάχος του στρώματος παίρνεις την οριακή περίπτωση του μεγίστου πάχους νομίζω... Δεν ειναι λάθος το 0,3 για το ν απλά ο Αντωνίου μου έλεγε ότι ετσι δεν βλέπεις τι γινεται στις αστράγγιστες συνθήκες. Αν μάθω κάτι από Τσάμη θα σας ενημερώσω.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Κι εγώ ν=0,3 πήρα. Νομίζω το h θεωρείται άπειρο οπότε ο αντίστοιχος συντελεστής παίρνει την τιμή 1.....Μετά κάπου κόλλησα κι εγώ και αυτό το κωλοθέμα έπιανε μόνο 1μιση μονάδα. Καλά την παλεύει ο τύπος??? 1 ώρα και 45 λεπτά μόνο???? Για θέματα που ήθελαν σκέψη????
Ακριβώς... Μες τη βιασύνη μου δεν σκεφτηκα τον DIN.... Δηλαδή αν έβαζε ενα 20 λεπτο παραπανω τι θα παθαινε???Reporter έγραψε:Κι εγώ ν=0,3 πήρα. Νομίζω το h θεωρείται άπειρο οπότε ο αντίστοιχος συντελεστής παίρνει την τιμή 1.....Μετά κάπου κόλλησα κι εγώ και αυτό το κωλοθέμα έπιανε μόνο 1μιση μονάδα. Καλά την παλεύει ο τύπος??? 1 ώρα και 45 λεπτά μόνο???? Για θέματα που ήθελαν σκέψη????
Εγώ ακόμα και τώρα που άκουσα οτι λύνεται με din, δε μου έρχεται στο μυαλό αλλη λύση πέρα από poulosairetikos έγραψε:Μες τη βιασύνη μου δεν σκεφτηκα τον DIN
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
DIN είναι η καμπύλη Q-ρ. Όλα ωραία όταν λύνουμε τα θέματα στο σπίτι, αλλά στην πράξη ο,τι να ναι. Αυτό για το h δεν το είχα δει πουθενά. Ευτυχως επιανε μονο 1,5
Το είδα στο 4ο θέμα της κανονικής φεβρουάριος 2010...ingenieurin26 έγραψε: Αυτό για το h δεν το είχα δει πουθενά.
Μεγάλη αλήθεια...Να δω τι ημερομηνία θα βάλει την πρόοδο πάλι.ingenieurin26 έγραψε:Όλα ωραία όταν λύνουμε τα θέματα στο σπίτι, αλλά στην πράξη ο,τι να ναι.
Αυτο λέμε Ινγκε. Με τέτοιο λίγο χρόνο που να σκεφτείς το DIN ή το Ντιν ντιν κανουν οι καμπάνες? Τεσπα.... Να δούμε.
απαράδεκτοι σήμερα...ούτε οι ίδιοι δεν θα τα έλυναν σωστά σε τόσο λίγο χρόνο..
Συγχαρητήρια στους καθηγητές της σχολής για άλλη μια φορά...ελάχιστος χρόνος...μπράβο σας...

Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
Κόπηκα από απροσεξία στη κανονική με 4 έχοντας λύσει στις 2 ώρες 3 θέματα και σήμερα σε 1 και 45 μετά βίας 2... και δε περνώ. Καλά λέει ο Reporter η σχολή έχει καταντήσει τζοκερ............................... Συγχαρητήρια για τα θέματα πάντως...
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?