Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Στις διαφάνειες της 6ης διάλεξης υπάρχει λάθος στον τύπo του Co.
Υπάρχει το σωστό κάπου μέσα στο βιβλιο?
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
ναι στο 7ο κεφάλαιο σελ268
Παιδιά,μέχρι που έχουμε φτάσει στην ύλη;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Ναι συγγνώμη, βασικά έχω παλιότερη έκδοση.Στη διόδευση πλημμύρας είναι το Co.Έχουμε τελειώσει και τα υπόγεια νερά (7η άσκηση).
Oκ,σε ευχαριστώsessilia έγραψε:Ναι συγγνώμη, βασικά έχω παλιότερη έκδοση.Στη διόδευση πλημμύρας είναι το Co.Έχουμε τελειώσει και τα υπόγεια νερά (7η άσκηση).
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Έχουμε τελειώσει και τα υπόγεια νερά (7η άσκηση).[/quote]
Στο πρωτο τμημα αν δεν απατωμαι δεν εχει ολοκληρωθει η ασκηση 7 ακομη.. τα πρωτα ερωτηματα μονο...
Στο πρωτο τμημα αν δεν απατωμαι δεν εχει ολοκληρωθει η ασκηση 7 ακομη.. τα πρωτα ερωτηματα μονο...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Η θεωρία των υπογείων έχει διδαχθεί όλη, 2 φορές (μια τη πέμπτη και μια τη παρασκευή).Σε όλα τα τμήματα νομίζω έγινε το 1ο ερώτημα
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Παιδιά στην πρόοδο τελικά βγήκαν εκφωνήσεις- λύσεις...?.Αν ναι που είναι, γιατί δεν τις βρίσκω πουθενά?