Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
Σωστός αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ο jester θέλει να μπει στην ομάδα μου, οπότε παραμένει 1-0 
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Θα σε έχω εγώ φίλο καλό μου!!!3 έγραψε:Να δω ποσους φιλους θα εχω στο τελος.. Μπου χου χου.. Δεν με παιζει κανενας..
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
Πω πω μίσος για το ανεξάρτητο. Ούτε τη μάνα να σας σκοτώνανε πια.

Αν κοιτάξει κανείς το ανεξάρτητο πλαίσιο θα βρει πολλά flaws για να του την πει, με κυριότερο για μένα το ότι δεν έχει πολιτικό χρωματισμό. Υπό τις δεδομένες συνθήκες όμως, από τη στιγμή που ΕΣΕΙΣ πρώτοι πήγατε το πράγμα στα άκρα και εκφυλίσατε μια πολιτική αντιπαράθεση σε ένα δίπολο ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΧΟΛΗ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΧΟΛΗ, ε ναι, καλώς έκανε το πλαίσιο και κατέβηκε. Και μπράβο στα παιδιά που είχαν την υπομονή να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία των ερωταπαντήσεων δύο ώρες. Κυρίως μπράβο γιατί ήταν η πρώτη κινητοποίηση φοιτητών έξω από τις γνωστές κομματικές νόρμες εδώ και καιρό.
Δεν νομίζω ότι έκανε "ο κόσμος" ερωτήσεις, κυρίως έκαναν (μάλλον) οι ημι-επαγγεματίες συνδικαλιστές μας. Ο φόβος κάθε ανθρώπου που δηλώνει πρωτίστως φοιτητής είναι να μην βρει (πολιτικά) απέναντί του αυτούς που έχουν ανδρωθεί με κασετούλες, τσιτάτα, βαθυστόχαστα ποιηματάκια. Και τον είχαν πάνω για δύο ώρες.ότι ο κόσμος τους έκανε ερωτήσεις και πάλι και πάλι καθώς δεν απαντούσαν πουθενά και απλώς πέφτανε από τη μία στην άλλη αντίφαση
Αν κοιτάξει κανείς το ανεξάρτητο πλαίσιο θα βρει πολλά flaws για να του την πει, με κυριότερο για μένα το ότι δεν έχει πολιτικό χρωματισμό. Υπό τις δεδομένες συνθήκες όμως, από τη στιγμή που ΕΣΕΙΣ πρώτοι πήγατε το πράγμα στα άκρα και εκφυλίσατε μια πολιτική αντιπαράθεση σε ένα δίπολο ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΧΟΛΗ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΧΟΛΗ, ε ναι, καλώς έκανε το πλαίσιο και κατέβηκε. Και μπράβο στα παιδιά που είχαν την υπομονή να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία των ερωταπαντήσεων δύο ώρες. Κυρίως μπράβο γιατί ήταν η πρώτη κινητοποίηση φοιτητών έξω από τις γνωστές κομματικές νόρμες εδώ και καιρό.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Ρε γαμώτο δεν έχει ιμοτικον που να γλείφει.stalin έγραψε:Συγχαρητήρια στους ανεξάρτητους ομιλητές που άντεξαν στο καψώνι των δεκάδων ερωτήσεων της αριστεράς που επί μιαμισή ώρα τους κατακεραύνωνε για το θράσος τους να θέλουν ανοιχτή σχολή. Μπράβο που κουράσατε και κάνατε την συνέλευση 7 ώρες ώστε να φύγουν όσο το δυνατών περισσότεροι, λέγοντας τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.
Το ράπισμα ήταν ηχηρό, μέρα με την μέρα ο σύλλογος σας περιθωριοποιεί ακόμη περισσότερο, για τις φασιστικές λογικές σας και τις τραμπούκικες πρακτικές σας.
Τελικά ελπίζω να καταλάβατε πως τόσες μέρες δεν έβρεχε...
εγω θελω να πω οτι ΛΑΤΡΕΨΑ τους ομιλητες του ανεξαρτητου πλαισιου! και ΜΠΡΑΒΟ για την υπομονη και επιμονη σας απεναντι στο χαος!!
~happiness is a mood not a destination~
-
kavourdista-amugdala
- Έτος εισαγωγής: 2008
ανταπεξέλθουν ή αντεπεξέλθουν???Και μπράβο στα παιδιά που είχαν την υπομονή να ανταπεξέλθουν
2-1
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Εγώ λάτρεψα τοποθέτηση του τρακτέρ από εαακkliu έγραψε:εγω θελω να πω οτι ΛΑΤΡΕΨΑ τους ομιλητες του ανεξαρτητου πλαισιου! και ΜΠΡΑΒΟ για την υπομονη και επιμονη σας απεναντι στο χαος!!
-
strangelic
ανταπεξέλθουν είναι το σωστό...kavourdista-amugdala έγραψε:ανταπεξέλθουν ή αντεπεξέλθουν???Και μπράβο στα παιδιά που είχαν την υπομονή να ανταπεξέλθουν
2-1
Η σιωπή είναι συνενοχή...
Φίλε lybe,θα ήθελα αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω κάτι.Αν ο πρόεδρος της σχολής μας δεν σεβαστεί την απόφαση της σημερινής Γ.Σ.,τότε τι θα γίνει?
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Κάτο ι αστηκί ωρθογραφείαstrangelic έγραψε:ανταπεξέλθουν είναι το σωστό...