O Chuck Norris πέθαινε και η γυναίκα του ήταν πάνω από το κρεβάτι του και του κρατούσε τρυφερά στο χέρι στις τελευταίες του στιγμές.
Κάποια στιγμή αυτός ψιθυρίζει.
- Chuckina...
- Τι είναι αγαπούλη μου...
- Πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι...
- Να! Σε απατούσα Chuckina μου και με την γειτόνισσα και με την κουμπάρα μας και με την εξαδέλφη σου και με πολλές άλλες...
- Το ξέρω αγαπούλη, μου το ξέρω! Για αυτό κι εγώ σε δηλητηρίασα!
Συμπέρασμα: Μόνο η γυναίκα του Chuck Norris είναι πιο ισχυρή από τον Chuck Norris Αφιέρωση στη χθεσινή "Ημέρα".
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Ήτανε στο μάθημα η δασκάλα και λέει στα παιδιά : θέλω να μου πείτε τι θεωρείτε το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο
-Ο ουρανός! απάντησε ο Κωστάκης
-Η αγάπη! απάντησε η Μαρία
- ΤΟ ΜΟΥΝΙ!! απάντησε ο Τοτός.Τσατίζεται η δασκάλα κι άρχισε να φωνάζει : Τι λέξεις είναι αυτές που χρησιμοποιείς ρε κωλόπαιδο??Αύριο να έρθεις στο σχολείο με τον πατέρα σου!!Έρχεται την άλλη μέρα ο Τοτός με τον πατέρα του και του εξηγεί η δασκάλα το περιστατικό.Οπότε λέει ο πατέρας του
-Κοιτάξτε κυρία δασκάλα..Καταλαβαίνω πως ο Τοτός δε διαβάζει τα μαθήματά του,είναι άτακτος και δημιουργεί συχνά προβλήματα, όμως όλα κι όλα!!Το παιδί είναι 12 χρονών!!Δεν ξέρει απο κώλο!!!!
Ο Chuck Norris εξόντωσε τους δυνοσαύρους!Ποιοί κομήτες και μαλακίες;!
Ο Chuck Norris εξολώθρευσε και τους Πέρσες...οι 300 και ο Λεωνίδας επιδοκίμαζαν τρώγωντας ποπκορν και φωνάζοντας ''Chucky,Chucky,Chucky''!
Ο Chuck Norris εξαφάνισε την Ατλαντίδα.Έκανε πολλά πους απς!
Ο Chuck Norris νίκησε πρώτος 6-0 την ΑΕΚ...και μετά πήραν κι άλλοι θάρρος και να τα χθεσινά !!!
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος! Αλκυόνη Παπαδάκη