MJ23 έγραψε:Ερώτηση προς κάποιον/α που ξέρει SAP αλλα και αντισεισμικά . Όταν θέλω να βάλω φάσμα του Ευρωκώδικα στο SAP για να βρω σεισμικές τέμνουσες αλλά και μετακινήσεις ορόφων , πρέπει να αλλάξω την μάζα που μου έχει προεπιλεγμένη και να την κάνω G+0.3Q ?
Ακριβώς, η προεπιλογή του προγράμματος συνυπολογίζει μόνο το ίδιο βάρος , εσυ προσθέτεις και 0,3Q , προσοχή στις επιλογές μην προσμετρήσεις το ίδιο βάρος 2 φορές
MJ23 έγραψε:Ερώτηση προς κάποιον/α που ξέρει SAP αλλα και αντισεισμικά . Όταν θέλω να βάλω φάσμα του Ευρωκώδικα στο SAP για να βρω σεισμικές τέμνουσες αλλά και μετακινήσεις ορόφων , πρέπει να αλλάξω την μάζα που μου έχει προεπιλεγμένη και να την κάνω G+0.3Q ?
Ακριβώς, η προεπιλογή του προγράμματος συνυπολογίζει μόνο το ίδιο βάρος , εσυ προσθέτεις και 0,3Q , προσοχή στις επιλογές μην προσμετρήσεις το ίδιο βάρος 2 φορές
Το θέμα όμως είναι , ότι η Modal ανάλυση αν δεν κάνω λάθος πρέπει να μην έχει άλλα φορτία μέσα πέρα από το ίδιο βάρος της κατασκευής (η μάζα) , με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αυτή με την αλλαγή της μάζας και να μου βγαίνουν τρελά αποτελέσματα ( πχ Τ=8 sec ) . Και ύστερα ο σεισμός που χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα της modal ανάλυσης (ιδιομορφές κλπ) σίγουρα θα πετάει και αυτός λάθος αποτελέσματα . Εκτός κι αν λέω κάτι λαθος για την modal
Αγαπητοί Μικιουνίτες έχω μια απορία αν γνωρίζει κανείς θα διευκόλυνε πολύ..
Γνωρίζετε εάν η απαλλαγή από το μάθημα αγγλικών ισοδυναμεί με κατοχή επιπέδου B2/C1 στην γλώσσα? Διότι θέλω να δηλώσω για μεταπτυχιακό και έχω το εξής πρόβλημα: Πήρα απαλλαγή με ένα πτυχίο που δεν αναγνωρίζεται (το ECPE του Michigan), όμως το πανεπιστήμιο δέχεται να έχω περάσει μάθημα αγγλικών επιπέδου Β2. Τώρα η απαλλαγή μετράει ότι το πέρασα και κατέχω Β2?
Οποίος γνωρίζει ή του έχει τύχει παρόμοιο παρακαλώ να με διαφωτίσει.
Ευχαριστώ
Εχει βγει καπου ανακοινωση για δηλωσεις για την εκτακτη εξεταστικη;
Ακουγα σημερα καποιους συναδελφους να λενε γι αυτην αλλα δεν βρισκω καποια σχετικη ανακοινωση.
(Εκτος του οτι θυμαμαι πως συνηθως βγαινει γυρω στα μεσα Μαΐου)
Μπαίνουμε Μάιο και ακόμη να δούμε βαθμούς Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις .
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
karn έγραψε:Εχει βγει καπου ανακοινωση για δηλωσεις για την εκτακτη εξεταστικη;
Ακουγα σημερα καποιους συναδελφους να λενε γι αυτην αλλα δεν βρισκω καποια σχετικη ανακοινωση.
(Εκτος του οτι θυμαμαι πως συνηθως βγαινει γυρω στα μεσα Μαΐου)
Δεν εχει ανοιξει ακομα το εγγραφολογιο για την εκτακτη. Λογικα εντος των επομενων ημερων θα βγει ανακοινωση.
rossi46 έγραψε:Μπαίνουμε Μάιο και ακόμη να δούμε βαθμούς Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις .
Γενικα, αργει αυτο μαθημα. Γιατι δεν σας εξεταζουν ολους με συγκεκριμενο deadline την εργασια σας.