Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
-
amazing_happens
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Θα παω παιδια να ειστε σιγουροι. Και οι καθηγητες να ειναι σιγουροι!!!
Ευχαριστω για τις διευκρινησεις. Πιο πολυ για την μηχανικη 1 με καιει που ημουν ανετος και περιμενα ενα 6-7 και ειδα 3!!! Διαφορικες μου εβαλαν 5 πραγμα που μου προκαλει μια εντυπωση αλλα θα το ψαξω...
καλά για μηχανική μην εκπλήσεσαι και τόσο!!! 
bismallah
-
amazing_happens
γιατι?poum έγραψε:καλά για μηχανική μην εκπλήσεσαι και τόσο!!!
ε μωρέ τώρα, δεν ξέρεις πως είναι αυτοί..;ειδικά αν είσαι στο τμήμα της πατσαλια!
bismallah
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα για το 1ο τμήμα.
-
amazing_happens
ξερω πως ειναι για αυτο κ δεν θα το αφησω. Ειναι η δευτερη φορα που δινω το μαθημα. Την πρωτη ειχα κατεβει σαν Ταλιμπαν κ το 3 ηταν αναμενομενο. Τωρα που εχω κανει και Στατιτκη 1 και κατεβηκα πιο σοβαρα, παλι 3?! Αυτην την Πατσαλια!Αχ! Περιμενω να βγαλει το Συνεχες...poum έγραψε:ε μωρέ τώρα, δεν ξέρεις πως είναι αυτοί..;ειδικά αν είσαι στο τμήμα της πατσαλια!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Προσέχετε πως εκφράζεστε
Αιτία: Προσέχετε πως εκφράζεστε
χαχα τι ακριβώς περιμένεις από το συνεχές;!
έχει ξεσαλώσει η κοπέλα, δεν παλεύεται
bismallah
-
amazing_happens
Δεν ξερω να σου πω τι ακριβως περιμενω..Κατι εχω γραψει αλλα κλασσικα θα με κοψει ή με 4 ή με 2. Αλλα εχω αποφασισει να παω να τη βρω και καλα να δω το γραπτο μου.Να δω απο περιεργεια πως σκατα σκεφτεται? Η Θατσερ ειναι Αγια μπροστα της.. Την εχω πετυχει 3-4 φορες σε επιτηρηση.. Ειναι απολαυστικη.Καθομαι και την παρακολουθω. Προχθες την ειχα επιτηρηση στο Συνεχες. Της φταιγανε τα παντα! Αλλαζε θεσεις σε παιδια! Εψαχνε να βρει μηπως αντιγραφει κανεις!Εφερνε παιδια απο αλλες αιθουσες! Εδιωχνε τα παιδια που ηταν απο αλλα γραμματα! Ανοιγοκλεινε τα παραθυρα! κ.α που σε συνδυασμο με το ακρως αγενες-υποτιμητικο-τραμπουκικο υφος της βγαζει μια απολαυστικη εικονα οταν εισαι στη θεση του θεατη! RESPECT!poum έγραψε:χαχα τι ακριβώς περιμένεις από το συνεχές;!
χαχαχαχα έτσι είναι!!εγώ ευτυχώς δεν την είχα επιτήρηση χθες!
αλλά πέρσι στην επαναληπτική στην μηχανικη Ι επειδή είχα μπει σε λάθος αίθουσα, μου είχε πάρει το γραπτό και δε με άφηνε να γράψω μέχρι να έρθει κάποιος να με μεταφέρει στη σωστή!!

αλλά πέρσι στην επαναληπτική στην μηχανικη Ι επειδή είχα μπει σε λάθος αίθουσα, μου είχε πάρει το γραπτό και δε με άφηνε να γράψω μέχρι να έρθει κάποιος να με μεταφέρει στη σωστή!!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
bismallah
Καλησπέρα...
Ήθελα απλά να ρωτήσω πότε θα βγουν τελικα τα αποτελέσματα της Εφαρμοσμένης Υδραυλικής...
Τα περιμέναμε από την περασμένη εβδομάδα,γι'αυτό...
Ευχαριστώ!!!
Ήθελα απλά να ρωτήσω πότε θα βγουν τελικα τα αποτελέσματα της Εφαρμοσμένης Υδραυλικής...
Τα περιμέναμε από την περασμένη εβδομάδα,γι'αυτό...
Ευχαριστώ!!!