Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2009-10 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
-
Epistimonas_
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2009-10 (Σχόλια)
Μήπως ξέρει κανείς αν βγήκαν οι Σιδηρές Γέφυρες 9ου?
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
στις σιδηρες γεφυρες δινουμε το θεμα τη δευτερα οποτε λογικα δεν θα αργησουν λιγακι οι βαθμοι? για στατικη 2 ξερεις??:-)
-
Epistimonas_

Όχι για Στατική 2 δεν ξέρω...
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Να ρωτήσω κάτι..Πότε γίνονται οι αιτήσεις για βελτίωση μαθημάτων του χειμερινού??ξέρει κανείς?
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Α!και κάτι ακόμα!Έχει βγει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το πότε μπορουμε να δουμε τα γραπτά μας εδαφομηχανική Ι?? Ευχαριστώ!
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Οι αιτήσεις για βελτίωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου γίνονται λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της εαρινής εξεταστικής. Θα βγει σχετική ανακοίνωση από τη γραμματεία.Amelie έγραψε:Να ρωτήσω κάτι..Πότε γίνονται οι αιτήσεις για βελτίωση μαθημάτων του χειμερινού??ξέρει κανείς?
-
akrovolistos

Δεν ξέρω κατά πόσον μπορείς να δεις το γραπτό σου (τόσο απλά). Σίγουρα συμπληρώνεις το όνομά σου στη γραμματεία του τομέα και επανεξετάζεται.Amelie έγραψε:Α!και κάτι ακόμα!Έχει βγει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το πότε μπορουμε να δουμε τα γραπτά μας εδαφομηχανική Ι?? Ευχαριστώ!
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Οι αιτήσεις για βελτιώσεις χειμερινού και εαρινού γίνονται συνήθως πριν την εξεταστική του εαρινό (δεν πειράζει που δεν έχεις γράψει ακόμα εαρινά - τα δηλώνεις όλαΠότε γίνονται οι αιτήσεις για βελτίωση μαθημάτων του χειμερινού??ξέρει κανείς?
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Γεια σου ρε Kouf με τα κονέ σου!!!Βγηκε η παραστατικη γεωμετρια,στο ΣΕΜΦΕ εξω απο την πορτα του κ.Μαρκατη,επισης ειδα τον κυριο Γιαννακακη και μου ειπε οτι σε 2-3 ωρες θα βγουνε τα αποτελεσματα της αναλυσης Ι ,οποτε σιγουρα αυριο θα μπορεσετε να τα δειτε.Ακομη ειδα ενα παιδι και μου ειπε οτι θα βγουνε και τα αποτελεσματα της γραμμικης αλγεβρας σημερα,θα τσεκαρω αυριο και θα σας πω για σιγουρια!!Παντως 100% η παραστατικη γεωμετρια εχει βγει και η αναλυση εντος δυο ωρων θα βγει(συμφωνα με τον κ.Γιαννακακη)
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
-
Aposvolomenos
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Την ημέρα που το έγραψα τα αποτελέσματα ήταν εκεί ...woody_alex έγραψε:δεν υπαρχει τπτAposvolomenos έγραψε: Τελικά αποτελέσματα αρχιτεκτονικής (3ο εξάμηνο) έξω από γραφείο Τζουβαδάκη
Δεν ξέρω αν μετά τα κατέβασαν επειδή υπήρχαν διαμαρτυρίες με τους βαθμούς της ομαδικής εργασίας...
Ακουσα επίσης οτι υπάρχει ενδεχόμενο οι βαθμοί των εργασιών να αλλάξουν ...επομένως να βγούνε καινούρια τελικά αποτελέσματα ...
Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που ξέρει κάτι παραπάνω ...να μας ενημερώσει ...