Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις & Μιγαδικές Συναρτήσεις (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις & Μιγαδικές Συναρτήσεις (2009-10)
Καλημερα παιδια μηπως κανεις γνωριζει αυτα που ειναι στην υλη σε ποιες σελιδες μεταφραζονται???Κοιταζω τα περιεχομενα και μου φαινονται ολα κινεζικα 
-
bfCanterbury
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μήπως γνωρίζει κανεις αν δικαιούμαστε να έχουμε κάποιο σύγγραμμα μαζί μας και μάλιστα ανοιχτό;
Saw you riding on a moon cloud, saw you walking on a whirlpool, from the corner of my eye, I saw you.
Saw you sitting on a sunbeam, in the middle of my daydream, Oh my Lady Fantasy, I love you.
Saw you sitting on a sunbeam, in the middle of my daydream, Oh my Lady Fantasy, I love you.
Η εξέταση θα γίνει με κλειστά βιβλία... 
Ναι, αν είναι εύκολο να μας πει κάποιος τι είναι εκτός (γιατί από "εντός" να φάνε κι οι κότεςsergis έγραψε:Καλημερα παιδια μηπως κανεις γνωριζει αυτα που ειναι στην υλη σε ποιες σελιδες μεταφραζονται???Κοιταζω τα περιεχομενα και μου φαινονται ολα κινεζικα
Πέρσι μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτό το βιβλίο των Μ.Δ.Ε.....Φέτος είπαν οτι δεν επιτρέπεται κανένα?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Δεν επιτρέπεται κανένα, μιας και ο κ. Σταυρακάκης είπε ότι ακόμα και αν μας δίνουν τις λύσεις των ΜΔΕ, θα πρέπει να τις αποδεικνύουμε για να τις χρησιμοποιήσουμε
-
sonofthunder
Ρε παιδια επειδη εχω χασει την μπαλα με τις Μερικες Διαφορικες μπορει να πει καποιος κανα δυο σταντε πραμματακια γιατι δεν μαζευονται , γινεται χαμος!!!
αν ξερει καποιος να μου απαντησει στις σειρες fourier ποιοι μετασχηματισμοι εχουν διδαχθει?? και στις απεικονισεις στο z ,w επιπεδο εχουν διδαχτει και μετασχηματισμοι mobius και καποια αλλα που γρεφει παρακατω?
τα εχω ολα μισοδιαβασμενα βλεπετε
! 
-
taliampes
- Έτος εισαγωγής: 2007
Καλησπερα μηπως μπορει να μου πει καποιος παλιοτερος αν με τρεις μερες διαβασμα εχω ελπιδα για το μαθημα??Γιατι κοιταζω την υλη
και ειναι αααπειρα...
Εννοειται πως αναφερομαι για διαβασμα απο γκαρουτσο καθως απο το βιβλιο δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβω...Ευχαριστω εκ των προτέρων.
και ειναι αααπειρα...