Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μαθηματική Ανάλυση II (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μαθηματική Ανάλυση II (2009-10)
γεια σας!μπορει καποιος να ανεβασει τα θεματα που επεσαν τον ιουνιο????μπηκε επιφανειακο ολοκληρωμα και γενικα το κεφαλαιο 4?(γιατι γραφει πιο πανω οτι μαλλον δεν ειναι πιθανον να μπει απο εκει θεμα)μηπως μπορει καποιος να ανεβασει και τις sos ασκησεις που ειχε πει ο ρασσιας?θα βοηθουσε πολυ!ευχαριστω!!
δεν έδωσε sos..(ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ). μια άσκηση καθαρό θεώρημα green είχε και ένα ακόμη ολοκλήρωμα αν δεν κάνω λάθος. μπορεί να βρώ τα θέματα. πάντως βάζει κάθε φορά ολοκλήρωμα και ξεκάθαρα green
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
ευχαριστω!το ολοκληρωμα μηπως θυμασαι ποιου τυπου ητανε?ναι αν τα βρεις ανεβασε τα αν μπορεσεις..
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
δε εχω 2ο τευχος . εχω κοκκινο γκαρουτσο με τιτλο ολοκληρωματα και περιεχομενα επικαμπυλια διπλα τριπλα επιφανειακα και διανυσματικη αναλυση . τι να κανω ?
1. Διαβάζεις από Γκαρούτσο, ή καλύτεραwoody_alex έγραψε:δε εχω 2ο τευχος . εχω κοκκινο γκαρουτσο με τιτλο ολοκληρωματα και περιεχομενα επικαμπυλια διπλα τριπλα επιφανειακα και διανυσματικη αναλυση . τι να κανω ?
2. Δανείζεσαι απ'τη βιβλιοθήκη/φίλο το 2ο τεύχος.
Κι εγώ δεν τον είχα το 2ο τόμο, κι επειδή αγνοούσα τότες το μεγαλείο της βιβλιοθήκης, Green 2πλά ολοκληρώματα κτλ είχα διαβάσει ό,τι είχα βρει από google. Την έκαναν τη δουλειά τους πάντως
Ειμαι διπλωματουχος ηλεκτρολόγος μηχανικος ΕΜΠ και θελω να δωσω κατατακτήριες στη σχολή των πολιτικών μηχανικών. Τα μαθήματα ειναι Τεχνική Μηχανικη 1 και 2 και Μαθηματική ανάλυση 2. Θα ήθελα να κανω καποια εντατικά ιδιαίτερα με κάποιον που να γνωρίζει καλά και την ύλη των μαθημάτων και το στυλ των εξετάσεων. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ.