Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδιασμός Αεροδρομίων (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχεδιασμός Αεροδρομίων (2010-11)
παιδια προφανος θα διαβασω ολο το βιβλιο αλλα επειδη ειναι τεραστιο υπαρχει καποιος που παρακολουθει ή που ξανα εδωσε το μαθημα να μας πει σε ποια κεφαλαια να εστιασουμε;
την τεταρτη θα μας πει η κυρια Ψαράκη ποια κεφάλαια θα πρέπει να διαβάσουμε για το διαγώνισμα .οπότε τότε θα ξέρουμε κι εμείς ακριβώς οκ? λογικά θα πεί και τα σοσ οπότε καλό είναι να είμαστε εκεί .
τίποτα δεν παει χαμένο....
Έχει κάποιος την ύλη να μας δώσει;
μας είπε μόνο οτι δεν είναι στην ύλη τα κεφάλαια : 6,7,8,12,13,19,21,22,23 (από το βιβλίο Συστήματα Αεροδρομίων)
παιδια καποιος που εδωσε το μαθημα ή γνωριζει ας μας πει τι μπαινει απο ασκησεις....πολλοι τυποι στο βιβλιο και στο υλικο στο διαδικτυο δεδομενου οτι θανε ολα κλειστα...θα μασ δωσουν κατι στην εξεταση κανενα τυπολογιο;
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Από ασκήσεις μπαίνει μία με ανεμολόγιο (όπως το φυλλάδιο) και μία με επιφάνειες προσέγγισης κτλ (επίσης όπως στο φυλλάδιο). Δίνονται οι πίνακες με τις ελάχιστες αποστάσεις κτλ.
Δείτε και τα παλιότερα θέματα στη σελίδα του μαθήματος
Δείτε και τα παλιότερα θέματα στη σελίδα του μαθήματος
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
-
skata sto mqn
- Έτος εισαγωγής: 2006
Ας πει ρε παιδιά και κάνεις αν ξέρει κάνα sos από θεωρία... 
Τελευταία επεξεργασία από 1 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απαγορεύονται τα greeklish
Αιτία: Απαγορεύονται τα greeklish
Τα σκατά σκατά, αλλά και τα ΣΟΣ ΣΟΣ, έτσι; 
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
- havale_tsoglan
- Έτος εισαγωγής: 2005
Καλησπέρα συναδελφοι!Επειδή είμαι 6ο έτος και πρέπει οπωσδήποτε να ξεμπερδεύω μ αυτό το μάθημα,υπάρχει κανείς που να χει καταλάβει πως λύνονται οι ασκήσεις 8 και 9 του φυλλαδίου των ασκήσεων απ το mycourses?Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει ένα pm please να του διατυπώσω αναλυτικά τις απορίες μου....!

Σχόλια για τα σημερινά θέματα: δεν περίμενα κάτι λιγότερο κομπλεξικό και λιγότερο αντιεπαγγελματικό.
Τα θέματα ήταν για να μην προλάβουμε (κι ας τα ήξερε κανείς όλα), 5 υποερωτήματα σε κάθε θέμα μισης μονάδας άσχετα μεταξύ τους που ήθελαν σχετικά ανάπτυξη, ασκήσεις που έπρεπε να θυμόμαστε νούμερα από προδιαγραφές απ έξω, τύπους απ έξω (με κλειστά βιβλία)....Δλδ έλεος, λες και πρέπει να τα ξέρω όλα τα νούμερα απ έξω (ας μάθω παπαγαλία ο,τι να ναι)....Και στο κάτω κάτω ας μας άφηνε για 13 θέματα (!) που είχαμε περισσότερη ώρα από δυόμισι ώρες, να το σκεφτούμε και να κρίνουμε καλύτερα.
Τεσπα...πολύ κομπλεξ σ'άυτή τη σχολή και οι καθηγητες και οι φοιτητες δυστυχώς. Εκτός του ότι δε μας μαθαίνουν σωστά αυτά που πρέπει (γι'αυτό πληρώνουν φόρους οι γονείς μας), μας βάζουν και θέματα που ειναι αδύνατο να προλάβει (ένα μέσο χέρι, όχι μυαλό) να τα γράψει.
Όσο περνάει ο καιρός θέλω να τελειώνω απ αυτή τη σχολή και να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου...Απογοήτευση

Τα θέματα ήταν για να μην προλάβουμε (κι ας τα ήξερε κανείς όλα), 5 υποερωτήματα σε κάθε θέμα μισης μονάδας άσχετα μεταξύ τους που ήθελαν σχετικά ανάπτυξη, ασκήσεις που έπρεπε να θυμόμαστε νούμερα από προδιαγραφές απ έξω, τύπους απ έξω (με κλειστά βιβλία)....Δλδ έλεος, λες και πρέπει να τα ξέρω όλα τα νούμερα απ έξω (ας μάθω παπαγαλία ο,τι να ναι)....Και στο κάτω κάτω ας μας άφηνε για 13 θέματα (!) που είχαμε περισσότερη ώρα από δυόμισι ώρες, να το σκεφτούμε και να κρίνουμε καλύτερα.
Τεσπα...πολύ κομπλεξ σ'άυτή τη σχολή και οι καθηγητες και οι φοιτητες δυστυχώς. Εκτός του ότι δε μας μαθαίνουν σωστά αυτά που πρέπει (γι'αυτό πληρώνουν φόρους οι γονείς μας), μας βάζουν και θέματα που ειναι αδύνατο να προλάβει (ένα μέσο χέρι, όχι μυαλό) να τα γράψει.
Όσο περνάει ο καιρός θέλω να τελειώνω απ αυτή τη σχολή και να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου...Απογοήτευση