Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2010-11)
Καλησπέρα.Αν και η ωρα ειναι καπως προχωρημενη,γνωριζει κανεις που ακριβως αναρτηθηκε η ασκηση που μοιραστηκε σημερα στο δευτερο τμημα και απο την οποια εχουμε ενα ερωτημα για αυριο;
-
Antoine609
- Έτος εισαγωγής: 2004
Μιχάλη αν και δε ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς, απλώς μπορώ να σου πω πως δεν παιζει ρόλο η υψίκορμη δοκός ούτε στην επιλογή των διαστάσεων (1.1 ερώτημα), αλλά ούτε και στα σίδερα (1.3). Το δεύτερο λόγω της εκφώνησης που λέει για τυπική διαταξη πλακών (δηλαδή μιας σειράς τεσσάρων πλακών σε μεσαίο άνοιγμα και όχι σε ακριανό, που ειναι και η υψίκορμη). Τώρα για περαιτέρω διερεύνηση ζητείται μπετατζής 
Its only after you lost everything
that you are you free to do anything
that you are you free to do anything
Το ερώτημα που έθεσε ο Τρέζος για αύριο, δεν απαντήθηκε στην τάξη; ήταν ποια η μέγιστη δυνατή τιμή της ροπής πρώτης τάξης...έβαλε και κάποιο άλλο;ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Καλησπέρα.Αν και η ωρα ειναι καπως προχωρημενη,γνωριζει κανεις που ακριβως αναρτηθηκε η ασκηση που μοιραστηκε σημερα στο δευτερο τμημα και απο την οποια εχουμε ενα ερωτημα για αυριο;
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Εν τελει η ασκηση ανεβηκε στο mycourses οποτε ακυρο το ερωτημα μου.Ναι,εδωσε ακομη ενα ερωτημα συγκεκριμενα το 3.3 του φυλλαδιου...
-
zoumbourloudaki
- Έτος εισαγωγής: 2006
Ο Γιαννόπουλος σε ποιο κεφάλαιο έχει φτάσει από τις σημειώσεις του?
Κοντούς προβόλους.
Καλησπέρα, στο θέμα αναφέρεται πως τα σχέδια πρέπει να είναι σε κλίμακα 1:50. Στα σχέδια των δοκών πως ακριβώς θα εφαρμοστεί αυτό στα ύψη; Στο Μπετό Ι είχαμε κάνει στρεβλή κλίμακα (1:20 στα ύψη και 1:50 στα μήκη) αλλά από όσο ξέρω ο κύριος Γιαννόπουλος δεν δέχεται στρεβλή κλίμακα. Πως θα σχεδιαστούν τότε οι δοκοί; γνωρίζει κανείς; Γιατί και ενιαία κλίμακα να παρθεί 1:20, για τη διαμήκη δοκό της στάθμης 2 χρειάζεται χαρτί 2++ μέτρα, ούτε καν σε Α0 δεν θα χωράει!
παιδια γεια σας ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε αν εχει δωθει το θεμα εξαμηνου στο μαθημα;και αν ναι ποτε ειναι η πρωτη παραδοση;
-
StellaS
- Έτος εισαγωγής: 2010
ναι έχει δώσει. Η πρώτη παράδωση είναι ακριβώς μετά το Πάσχα.
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την τελευταία άσκηση που έβαλε ο Τρέζος (σήμερα ή χτες, δεν ξέρω) εδώ γιατί δεν έχω πρόσβαση στο mycourses?
Ευχαριστω.
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την τελευταία άσκηση που έβαλε ο Τρέζος (σήμερα ή χτες, δεν ξέρω) εδώ γιατί δεν έχω πρόσβαση στο mycourses?
Ευχαριστω.
Προς το παρόν δεν έχει ανέβει κάτι...