Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Περί Βελτίωσης Μαθημάτων
Συντονιστής: University Editors
Re: Περί Βελτίωσης Μαθημάτων
αν εχεις περάσει ένα μάθημα αλλά δεν επιτρέπεται πλέον να το δώσεις για βελτιώση... έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις από τον καθηγητή να στο κόψει τελείως και να μπορέσεις να το ξαναδώσεις? 
Εξαρταται απο τον καθηγητη. Ζητα το πριν το περασει στη γραμματεια, μετα ειναι πιο δυσκολο
42
ευχαριστω. παντως αφου το περάσει στη γραματεία είναι απλά πιο δύσκολο έτσι? δεν είναι αδύνατο?
καλημέρα, αν δεν έχω δηλώσει κάποιο μάθημα για βελτίωση αλλά επιθυμώ να το δώσω τελικά ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα και ποιά είναι η διαδικασία?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Νομίζω ότι είναι αδύνατο. Πρέπει να ενημερώσεις εγκαίρως τον καθηγητή.civil-04 έγραψε:ευχαριστω. παντως αφου το περάσει στη γραματεία είναι απλά πιο δύσκολο έτσι? δεν είναι αδύνατο?
Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.mormoris έγραψε:καλημέρα, αν δεν έχω δηλώσει κάποιο μάθημα για βελτίωση αλλά επιθυμώ να το δώσω τελικά ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα και ποιά είναι η διαδικασία?
οκ ευχαριστώ ingenieurin26..
Ξέρω για μια περίπτωση ενός ατόμου που δεν είχε δηλώσει τα μαθήματα για βελτίωση εγκαίρως αλλά παρ'όλα αυτά πήγε από τη γραμματεία και κατάφερε να τα δηλώσει( δεν γνωρίζω ακριβώς ποια διαδικασία ακολουθήθηκε). Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πήγε στη γραμματεία αρκετές μέρες πριν την εξέταση των μαθημάτων που ήθελε να δώσει για βελτίωση.
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2011-12 (Σχόλια)
Off topic:
Είμαι του 4ου εξαμήνου και έδωσα μάθημα του 2ου
Δικαιούμαι βελτίωση το Σεπτέμβρη;;;
(Δεν ήξερα που αλλού να το γράψω...)
Είμαι του 4ου εξαμήνου και έδωσα μάθημα του 2ου
Δικαιούμαι βελτίωση το Σεπτέμβρη;;;
(Δεν ήξερα που αλλού να το γράψω...)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2011-12 (Σχόλια)
Φυσικά και μπορείς.
Μπορείς να δώσεις για βελτίωση όλα τα μαθήματα (και μόνο αυτά) που έδωσες και πέρασες την ίδια ακαδημαϊκή χρονιά.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?