Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ειδικά Κεφάλαια Οδοποιίας (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Ειδικά Κεφάλαια Οδοποιίας (2011-12)
θαρρω πως δεν ειναι κεφαλαιο για διαβασμα εφοσον δεν εχει κανει κατι..απλα
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
Έτσι νομίζω και εγώ,άλλωστε έχει πει τόσα που μπορεί να βάλει που βγαίνουν άνετα οι 3-4 ερωτήσεις που θα βάλει χωρίς να εξετάσει καν την ασφάλεια και το φυλλάδιο με τους ανακάμπτοντες ελιγμούς που το μοίρασαν για να σχεδιάσουμε στα πρώτα μαθήματα τον ελιγμό και δεν νομίζω ότι μπορεί να εξεταστεί κάτι(εκτός της επιβεβαίωσης ελπίζω να βοηθά η συζήτηση και παιδιά που έχουν τις ίδιες απορίες).
-
vassilia_gr
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Και εγώ συμφωνώ μαζί σας. Αν έχω καταλάβει καλά ανάμενω ως θέματαeki13 έγραψε:Έτσι νομίζω και εγώ,άλλωστε έχει πει τόσα που μπορεί να βάλει που βγαίνουν άνετα οι 3-4 ερωτήσεις που θα βάλει χωρίς να εξετάσει καν την ασφάλεια και το φυλλάδιο με τους ανακάμπτοντες ελιγμούς που το μοίρασαν για να σχεδιάσουμε στα πρώτα μαθήματα τον ελιγμό και δεν νομίζω ότι μπορεί να εξεταστεί κάτι(εκτός της επιβεβαίωσης ελπίζω να βοηθά η συζήτηση και παιδιά που έχουν τις ίδιες απορίες).
Θεωρίας:
Μεγάλη σταγόνα
υψομετρική διαμόρφωη
2 ερωτήσεις θορύβου
2 διατομές με το θέμα του αυτοκινητόδρομου τρίπολη-καλαμάτα
και σχεδιασμός τετραφύλλου κτλ
Ασκήσεις
1 θόρυβος
2 ασκήσεις που έκανε ο Γλαρός (εκεί μπορεί να πέσει ο ανακάμπτων ελιγμός αλλά δεν το πολυπιστευώ)
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
Τη σταγόνα θέλει να την σχεδιάσουμε κανονικά με κλίμακα; Ή απλά ένα σκαρίφημα με το χέρι; Το ίδιο και για τις διατομές του αυτοκινητόδρομου.
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
αυτο για τις διατομες,εμεις που δεν τις πηραμε τι θα κανουμε?
οσο για την σταγονα,θυμαμαι ειχε πει σκαριφημα,αλλα να τηρησουμε να εχουμε σε αναλογια τις αποστασεις που ξερουμε απο το προτυπο σχεδιο
μηχανικοι ειμαστε...helloooooo
οσο για την σταγονα,θυμαμαι ειχε πει σκαριφημα,αλλα να τηρησουμε να εχουμε σε αναλογια τις αποστασεις που ξερουμε απο το προτυπο σχεδιο
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
-
vassilia_gr
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Φαντάζομαι θα τα δίνουν στη γραμματεία της οδοποιιας (για τις διατομές αναφέρομαι)blindone1712 έγραψε:αυτο για τις διατομες,εμεις που δεν τις πηραμε τι θα κανουμε?
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
Ναι vassilia έχεις δίκιο,αυτά τόνισε πάνω κάτω,τις μέρες που θα δίνουμε κ θα ξεφυλλίζω σημειώσεις ίσως βρω κάτι που το είπε πεταχτά.Πάντως είπε 5 ερωτήσεις θεωρίας της 1 μονάδας και ο Γλαρός απότι άκουσα το Σεπτέμβρη έβαλε σχεδόν ίδια πράγματα με τα φυλλάδια,παίζει να μην έχει καν πονηριά στα θέματά του και να το πας τελείως τυφλοσούρτικα.
Έχει κάνει κανείς την άσκηση του θορύβου; Σε πόσα οδικά στοιχεία χωρίζουμε το τμήμα που μας δίνεται;
Καλησπέρα. Υπάρχει υλικό εκτός βιβλίου;; (πχ ασκήσεις). Το βιβλίο καλύπτει; Ευχαριστώ.
Έχουμε κάνει κάποιες ασκήσεις στο μάθημα. Σχεδόν όλες υπάρχουν στο mycourses.