Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
δηλαδη εγινε μαθημα στο αμφιθεατρο τη μερα που θα γινοταν συνελευση???????jay23 έγραψε:σε συνέχεια του μαθήματος της Τετάρτης 5/12.
Συντονιστής: University Editors
δηλαδη εγινε μαθημα στο αμφιθεατρο τη μερα που θα γινοταν συνελευση???????jay23 έγραψε:σε συνέχεια του μαθήματος της Τετάρτης 5/12.
Bεβαίως.. με 7 παιδιά αν έχω πληροφορηθεί σωστά (δεν ήμουν ένα από αυτά) αλλά όχι στο αμφιθέατρο, σε μία αίθουσα στα νέα κτίρια!strava έγραψε:δηλαδη εγινε μαθημα στο αμφιθεατρο τη μερα που θα γινοταν συνελευση???????
dimi:)) έγραψε:Bεβαίως.. με 7 παιδιά αν έχω πληροφορηθεί σωστά (δεν ήμουν ένα από αυτά) αλλά όχι στο αμφιθέατρο, σε μία αίθουσα στα νέα κτίρια!strava έγραψε:δηλαδη εγινε μαθημα στο αμφιθεατρο τη μερα που θα γινοταν συνελευση???????

Σωστά. Γιατί τι άλλο είναι το μάθημα εκτός από "γραφικό" όταν θέλει να διδάσκεται εφόσον δεν γίνεται συνέλευση. Ή όταν θέλει να γίνεται και με 7 ή 17 άτομα (την προηγούμενη παρασκευή στο Αμφιθέατρο όπου φυσικά και πάλι είχαμε σοβαρό λόγο να απέχουμε μαζικά από το μάθημαBεβαίως.. με 7 παιδιά αν έχω πληροφορηθεί σωστά (δεν ήμουν ένα από αυτά) αλλά όχι στο αμφιθέατρο, σε μία αίθουσα στα νέα κτίρια!
μιλάμε μακράν για ένα από τα γραφικότερα μαθήματα της σχολής..