Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Φυσική (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Φυσική (2012-13)
Διάβασε από pain
-
k.mondechristo
Παιδιά η γνώμη μου είναι να μην διαβάσετε κάποιο σύγγραμα.. Θεωρώ πως με καλές σημειώσεις του μαθήματος (ορισμένες βρίσκονται και στο site), και λύνοντας παλιά θέματα είστε πλήρως καλυμμένοι.
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Συμφωνω..αμα εχεις καλες σημειωσεις ειναι η καλυτερη επιλογη.. ( για να περασεις το μαθημα )
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
+1k.mondechristo έγραψε:Παιδιά η γνώμη μου είναι να μην διαβάσετε κάποιο σύγγραμα.. Θεωρώ πως με καλές σημειώσεις του μαθήματος (ορισμένες βρίσκονται και στο site), και λύνοντας παλιά θέματα είστε πλήρως καλυμμένοι.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
- epicas

σε μενα leo8 δεν βαζεις +1? αλλου τρως αλλου πινεις και αλλου πας και το δινεις ?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
το οτι η οπτικη δεν ηταν στην υλη τον φεβρουαριο σημαινει πως και τον σεπτεμβριο δεν ειναι?
- epicas

δεν διδάχτηκε καν η οπτικη.. επομενως το αποκλειω.. 
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
ευχαριστω πολυ epicas

Είναι εύκολο να ανεβάσεις κάποιος τις λύσεις από το φυλλάδιο ασκήσεων του 2013 (δυο ασκήσεις είναι)!!??
Οταν λες οπτικη, εννοεις νομο Schnell και διαθλαστικες επιφανειες;marimar έγραψε:το οτι η οπτικη δεν ηταν στην υλη τον φεβρουαριο σημαινει πως και τον σεπτεμβριο δεν ειναι?