Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Παραστατική και Προβολική Γεωμετρία (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Παραστατική Γεωμετρία - Χωματουργικά (2008-09)
Δεν εννοεί αυτές ο sepsis. Πέρσι η δαπ δεν έδινε σημειώσεις προβολικής. Εννοεί μάλλον το φυλλάδιο της παραστατικής με τις ασκήσεις και το φυλλάδιο των χωματουργικών με τις οδηγίες.
Υπομονή Λυδία, όταν τελειώσεις με τα Σεμφεδομαθήματα, θα σου αρέσει η σχολή! Όλοι τα περάσαμε αυτά. Αναγκαίο(?) κακό!lydia έγραψε:επισης αισθανομαι χαζη να μιλατε για υδραυλικη και εγω να μιλαω για γεωμετρια
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
-
lydia
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
δεν ειναι οτι δεν μ αρεσει η γεωμετρια, ισα ισα, απλα μου φαινεται πιο ασημαντη απ τα μαθηματα μεγαλυτερων ετων, σα να αναλυετε τη θεωρια της σχετικοτητας ενα πραγμα κι εγω να αναρωτιεμαι ακομα τι εκανε το μηλο να πεσει κατω απ το δεντρο... 
...είναι ο τελευταίος σχεδόν που πλησιάζει τα σύνορα
ζητάει άσυλο γιατί κουράστηκε απ' το τίποτα...
ζητάει άσυλο γιατί κουράστηκε απ' το τίποτα...
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Ε αν βιάζεσαι τόσο πολύ να πηδήξεις έτη, μπορείς να πάρεις μαθήματα από μεγαλύτερα εξάμηνα, αλλά δεν το συνιστώ. Κάθε έτος έχει τη χάρη του. Έτσι και τα μικρά έτη, έχουν τελειώς κουλά μαθήματα, και ξενερώνεις, οπότε το ρίχνεις έξω. Είναι σοφά τα πράματα λέμεδεν ειναι οτι δεν μ αρεσει η γεωμετρια, ισα ισα, απλα μου φαινεται πιο ασημαντη απ τα μαθηματα μεγαλυτερων ετων, σα να αναλυετε τη θεωρια της σχετικοτητας ενα πραγμα κι εγω να αναρωτιεμαι ακομα τι εκανε το μηλο να πεσει κατω απ το δεντρο...
Το ΑΝ θα έπρεπε να τα διδασκόμαστε όλα αυτά στο βαθμό που τα διδασκόμαστε, το ποσοστό εφαρμογής αυτών των γνώσεων σε μετέπειτα μαθήματα ή/και στη δουλειά μας, και κυρίως ο ΤΡΟΠΟΣ διδασκαλίας αυτών των μαθημάτων, είναι άλλο καπέλο.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Παιδιά, καλησπέρα!Ξέρει κανείς αν φέτος στην ύλη είναι και οι τρεις καμπύλες (έλλειψη, υπερβολή, παραβολή)?
- morisson
- Επίτιμο μέλος
Λογικά αφού ήταν στην κανονική θα είναι και τώρα...αν το σκεφτείς δεν έχει και κάτι άλλο να βάλει,είναι περιορισμένη η ύλη.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
who among you will run with the hunt?
Η υλη τυπικα ειναι και το Θεωρημα Desargues που το ειχε πει ο Μαρκατης στο 2ο τμημα αλλα ουσιαστικα ειναι οι τρεις καμπυλες...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Τα θέματα της Γεωμετρίας στο περιπου...
Τελευταία επεξεργασία από 1 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Το αρχείο αφαιρέθηκε αφού πλέον υπάρχει σε μορφή pdf
Αιτία: Το αρχείο αφαιρέθηκε αφού πλέον υπάρχει σε μορφή pdf
akis:-Πάμε για καφέ;
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Τα θέματα έχουν ανέβει εδώ
Spoiler: showΆκη επιτέλεσες το χρέος σου στο ανέβασμα των θεμάτων!!