Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική Ι (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Στατική Ι (2009-10)
Τα μόνα μαθήματα που δεν αξίζει να προσπαθείς να δώσεις άμα δεν έχεις παρακολουθήσει είναι τα αυτά που έχουν εργαστήρια και γράφεις με άριστα πχ το 7. Απλά θα χρειαστείς περισσότερες μέρες διάβασμα από κάποιον που παρακολουθούσε.
-
feanor23
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει καμία συγκεκριμένη μεθοδολογία για την επίλυση των ποιοτικών διαγραμμάτων και αν ναι που;Ευχαριστώ...
-
kavourdista-amugdala
- Έτος εισαγωγής: 2008
η μεθοδος ειναι αυτη που ακολουθεις στους φορεις γενικα με υπολοφισμους εντατικψν μεγεθών σε χαρακτηριστικα σημεία απλα δ ασμολήσαι με νούμερα
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
υπαρχει καποιος που διαβαζει απο ματινα να μου πει αν ειναι ολη η ματινα μεσα?εκτος απο τις ασκησεις της ματινας λυνω και οτι αλλη ασκηση βρω εδω.ελπιζω να με καλυπτουν.
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Όλη.alexkyr έγραψε:ειναι ολη η ματινα μεσα?
Αν έχεις διορθωμένες τις σειρές ασκήσεων ασχολήσου με αυτές.alexkyr έγραψε:εκτος απο τις ασκησεις της ματινας λυνω και οτι αλλη ασκηση βρω εδω.ελπιζω να με καλυπτουν.
Νομίζω ότι η ματίνα δε βοηθάει πολύ στα ποιοτικά και στις γραμμές επιρροής (τα οποία έχουν βαρύτητα στην εξέταση-5 μονάδες-αντιστρόφως ανάλογη με αυτή που τους δίνεται στο μάθημα).
Ξέρει κάποιος πως μπορούμε στο StaR να βάλουμε στήριξη υπό γωνία??? Για παράδειγμα μία κύλιση υπό γωνία 45 μοιρών (όπως στην άσκηση 5 της φετινής σειράς ασκήσεων)...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
ρε παιδια ποια ειναι η σωστη μεθοδος στισ γραμμες επιρροης ματινα ή γκαρουτσος? γιατι τα εχουν διαφορετικα
Ειδικα για γραμμες επιρροης,κοιτα καλυτερα Γκαρουτσο...
Όταν θέλεις,ψάχνεις τρόπους,
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Δεν ξέρω αν γίνεται...Εγώ σε τέτοια προβλήματα λύνω στο χέρι το φορέα και μετά στο StaR απλώς αντικαθιστώ την αντίδραση στη στήριξη με την οριζόντια και κατακόρθφη συνιστώσα της.akis έγραψε:Ξέρει κάποιος πως μπορούμε στο StaR να βάλουμε στήριξη υπό γωνία??? Για παράδειγμα μία κύλιση υπό γωνία 45 μοιρών (όπως στην άσκηση 5 της φετινής σειράς ασκήσεων)...
-
Theodore
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 1999
Συνάδελφοι,
Η απάντηση για αυτό που ρωτάτε είναι στην Ενότητα 2.1 "Διαμόρφωση Στηρίξεων" (σελίδα 37) του βιβλίου <<Τεχνική Μηχανική Ι>>, του Αείμνηστου Καθηγητή του ΕΜΠ, Ιωάννη Βαρδουλάκη...!
Με εκτίμηση,
Θ._
Η απάντηση για αυτό που ρωτάτε είναι στην Ενότητα 2.1 "Διαμόρφωση Στηρίξεων" (σελίδα 37) του βιβλίου <<Τεχνική Μηχανική Ι>>, του Αείμνηστου Καθηγητή του ΕΜΠ, Ιωάννη Βαρδουλάκη...!
Με εκτίμηση,
Θ._
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) 
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...!
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...!
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)