Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Υδραυλική Ανοιχτών Αγωγών και Ποταμών (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
katerinarippi
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Υδραυλική Ανοιχτών Αγωγών και Ποταμών (2010-11)
Μήπως ξέρει κανείς πότε θα μπορέσουμε να πάμε να πάρουμε πίσω όλες τις ασκήσεις;
Δάσκαλε θα μπορούσαμε να έρθουμε αύριο στην σχολή και να παραλάβουμε τις ασκήσεις μας. Ας μην είναι και διορθωμένες κάποιες. Νομίζω ότι μας είναι απαραίτητες για την συνολική τελική επανάληψη. Ευχαριστώ!
Παιδιά, για τον τύπο της εύρεσης μήκους συναρμογής,στον αριθμητή δε χρησιμοποιούμε τα πλάτη της ελεύθερης επιφάνειας? Ο τύπος στη σελ.31 των σημειώσεων χρησιμοποιεί πλάτη πυθμένα αλλά πρόκειται για ορθογωνική διατομή που έτσι κ αλλιώς ταυτίζονται, αλλά στη σελίδα 161 του βιβλίου που έχει το γενικό ορισμό μιλάει για ελεύθερη επιφάνεια. Το ρωτάω γιατί κ στις διάφορες ασκήσεις είναι λίγο μπερδεμένες οι λύσεις. Όποιος μπορεί ας απαντήσει.ευχαριστώ.
Ας κλείσουμε κάποια ώρα ΚΑΙ για απορίες, ακούω προτάσειςckotscv έγραψε:Δάσκαλε θα μπορούσαμε να έρθουμε αύριο στην σχολή και να παραλάβουμε τις ασκήσεις μας. Ας μην είναι και διορθωμένες κάποιες. Νομίζω ότι μας είναι απαραίτητες για την συνολική τελική επανάληψη. Ευχαριστώ!
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Η συναρμογή γίνεται κατά προτεραιότητα με τα πλάτη πυθμένα, εάν είναι ίδια γίνεται με τα πλάτη στην ελεύθερη επιφάνεια.Humi έγραψε:Παιδιά, για τον τύπο της εύρεσης μήκους συναρμογής,στον αριθμητή δε χρησιμοποιούμε τα πλάτη της ελεύθερης επιφάνειας? Ο τύπος στη σελ.31 των σημειώσεων χρησιμοποιεί πλάτη πυθμένα αλλά πρόκειται για ορθογωνική διατομή που έτσι κ αλλιώς ταυτίζονται, αλλά στη σελίδα 161 του βιβλίου που έχει το γενικό ορισμό μιλάει για ελεύθερη επιφάνεια. Το ρωτάω γιατί κ στις διάφορες ασκήσεις είναι λίγο μπερδεμένες οι λύσεις. Όποιος μπορεί ας απαντήσει.ευχαριστώ.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
Εγώ προτείνω κατά το μεσημέρι, ας πούνε κ οι υπόλοιποι για να κλείσουμε.
Ίσως είναι καλύτερη μία πρωινή ώρα για να έχουμε χρόνο (μετά την παραλαβή ασκήσεων-επίλυση αποριών) να ασχοληθούμε πιο διεξοδικά και μόνοι μας(κοίταγμα παλαιών ασκήσεων κ.ο.κ.)! 
ckotscv έγραψε:Ίσως είναι καλύτερη μία πρωινή ώρα για να έχουμε χρόνο (μετά την παραλαβή ασκήσεων-επίλυση αποριών) να ασχοληθούμε πιο διεξοδικά και μόνοι μας(κοίταγμα παλαιών ασκήσεων κ.ο.κ.)!
Εάν ο λόγος είναι άρρωστος, ας είναι τουλάχιστον γερά τα αυτιά. (Φουλμπέ)
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα.
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα.
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα κ για πρωί, απλά μια κάπως φυσιολογική ώρα γιατί μένω μακριά από τη σχολή, γύρω στις 12 περίπου αν βολεύει κ το δάσκαλο.
Να το κλείσουμε στις 12:00;