Οδοποιία Ι (2012-13)

Συντονιστής: University Editors

Κλειδωμένο
giorikas
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Οδοποιία Ι (2012-13)

Δημοσίευση από giorikas »

kated έγραψε:για λυμενες ασκησεις οποιος ενδιαφερεται μπορει να βρει στο e-civil.gr που ειναι το φορουμ του απθ. δεν τα εχω δει ακομα αναλυτικα για να ξερω κατα ποσο συμπιπτουν με τον τροπο εξετασης σε μας, αλλα σε καθε περιπτωση η οδοποιια ειναι μια!
δεν μου ανοιγουν..... εσυ τι εκανες και τα κατεβασες?
jay23
Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr
Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευση από jay23 »

μαλλον θελει να γινεις μελλος !!!! προσπαθησα να ανοιξω αλου μαθηματος και αυτο μου ειπε....σε ποιο ετος ειναι η οδοποιοα δεν τη βρηκα?
ακομα η κεντρικη ομιλια του συνεδριου που εχει φετος στο my courses ειναι εντος υλης γιατο διαγωνισμα?
thev

Δημοσίευση από thev »

το ελαχιστο διαθεσιμο μηκος ορατοτητας για σταση πως υπολογιζεται γραφικα (βσκ ειναι η εκφωνηση του θεματος 5, 29/2/12 που ειναι ανρτημενο στο τοπικ του μαθηματος)??? ευχαριστω...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευση από Elendil »

Επειδή έχουν περάσει και κάτι χρόνια από τότε, νομίζω πως δε θέλει εφαρμογή κάποιου τύπου. Φέρνεις απλώς γραφικά εφαπτόμενες στο εμπόδιο, ώστε να δεις ποια περιοχή μπορείς να δεις ανεμπόδιστα και μετράς με το χάρακα την ελάχιστη απόσταση στην οποία, από ένα σημείο του δρόμου, βλέπεις ένα άλλο σημείο. Προφανώς "κρίσιμη" θα είναι η πάνω γωνία του κτηρίου, οπότε με κέντρο αυτή, περιστρέφεις το χάρακα ώσπου να διαβάσεις τη μικρότερη απόσταση από σημείο σε σημείο του άξονα. Το απαιτούμενο μήκος κανονικά απ' τους τύπους.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
jay23
Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευση από jay23 »

ποιες αποδειξεις πρεπει να ξερουμε? και ποιους τυπους?
thev

Δημοσίευση από thev »

@elendil: ευχαριστω πολυ!!
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
anonymous71
Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευση από anonymous71 »

στις ασκησεις που λεει πως ειναι ολα ανοιχτα, εννοει και δικες μας σημειωσεις, ασκησεις κλπ ή μονο το το κιτρινο βιβλιο?
bolidas

Δημοσίευση από bolidas »

anonymous71 έγραψε:στις ασκησεις που λεει πως ειναι ολα ανοιχτα, εννοει και δικες μας σημειωσεις, ασκησεις κλπ ή μονο το το κιτρινο βιβλιο?
Όλα ανοιχτά, σημειώσεις και βιβλίο!
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Δημοσίευση από cwk-john »

Να υπενθυμίσω πως αυριο γράφουμε στα κτήρια του Ζωγράφου
Βζ
Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευση από Βζ »

Και σε ποιό κτήριο ακριβώς; Δίνω Οδοποιία αλλά δεν είμαι της σχολής οπότε δεν ξέρω τα κατατόπια. Όποιος μπορεί ας με κατατοπίσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο