Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
politikos mhxanikos
Re: Στατική ΙΙ (2012-13)
μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?
Έπρεπει να έιχαν βγει ήδη,οπότε τα περιμένουμε από στιγμή σε στιγμήpolitikos mhxanikos έγραψε:μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
politikos mhxanikos
ααα οκ σε ευχαριστώ πολύ!
Ρώτησα τον κ Παπαδόπουλο σήμερα και μου είπε πως θα κάνουν άλλη μια βδομάδα...............
Όταν τσακώνονται δύο άνθωποι φταίει πάντα ο ευφυέστερος.
Στην τριτη ασκηση με τις παραμορφωσεις, η κατω καθετη ραβδος ειχε φ? Ποιες εξισωσεις παιρνουμε για να βρουμε φ και δ μετα?
λιγο που τα ειδα δεν εχει φ κατω..αλλα κ να βαλεις φ διαφορετικη απο την πανω επρεπε να βγει 0...εξισωσεις η μια του κομβου με τις ροπες,και η αλλη με τα Q των κατακορυφων ραβδων ,την fελ και την P
-
jay23
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
παιδια δινουμε με ανοιχτα βιβιλια το μαθημα η με κλειστα?? πρεπει να φερουμε και πινακες??
-
amazing_happens
- Έτος εισαγωγής: 2007
Ολα κλειστα. Οι πινακες δινονται.jay23 έγραψε:παιδια δινουμε με ανοιχτα βιβιλια το μαθημα η με κλειστα?? πρεπει να φερουμε και πινακες??
Η μεθοδος Cross ειναι σημαντικη;
Απ ότι θυμάμαι,δεν μπαίνει πια. 
Και στο μάθημα την ανέφερα μόνο για να ξέρουμε ότι υπάρχει κι αυτή,αφού πλεόν δεν χρησιμοποιείται νομίζω...
Και στο μάθημα την ανέφερα μόνο για να ξέρουμε ότι υπάρχει κι αυτή,αφού πλεόν δεν χρησιμοποιείται νομίζω...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein