χθες με τις μεγαλες βροχες εκλεισε ο σταθμος μεγαρο μουσικης επειδη πλυμμηρισε. ειναι ιδεα μου ή αυτος ειναι ο σταθμος που μελετηθηκε και απο το γιαννοπουλο με κατι γερμανικα προτυπα οπως μας εδειχνε στο μαθημα?
apostolis έγραψε:χθες με τις μεγαλες βροχες εκλεισε ο σταθμος μεγαρο μουσικης επειδη πλυμμηρισε. ειναι ιδεα μου ή αυτος ειναι ο σταθμος που μελετηθηκε και απο το γιαννοπουλο με κατι γερμανικα προτυπα οπως μας εδειχνε στο μαθημα?
Ναι, αλλά υποθέτω ότι η μελέτη ήταν στατική, όχι αντιπλημμυρική...Για τις πλημμύρες ευθύνεται η άκρατη οικοδομική ανάπτυξη (ή σε άπταιστα σαμαρικά η "επιχειρηματικότητα" και η "ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας") των περασμένων δεκαετιών, το μπάζωμα των φυσικών απορροών μέσω ρεμάτων, η απουσία πολεοδομικού σχεδιασμού, κ.α.
Υπάρχει πατέντα για το "dropdown" του mycourses στα επιμέρους μαθήματα για τους browsers κινητών; Επιστρέφει στην αρχική σελίδα κάνοντας διπλοπάτημα συνήθως.
Τα ΑΞ,ΚΑΤ και ΑΔ τι είναι σε καταστάσεις βαθμολογίας;
Θα σου πω τι πατέντα έχω βρει εγώ...Αν πατήσεις παρατεταμένα (μέχρι να κάνει κάποια δόνηση το κινητό) πάνω στα εργαλεία (στη σελίδα του κάθε μαθήματος) θα βγει η λίστα με τις επιλογές (Πρόγραμμα, Ανακοινώσεις, Έγγραφα...κτλ), αλλά επειδή θα έχεις πατήσει παρατεταμένα το κινητό θα σου βγάλει και μία άλλη λίστα που θα έχει τις επιλογές Άνοιγμα, Αποθήκευση συνδέσμου και διάφορα άλλα. Πατώντας τώρα σε ένα τυχαίο σημείο της οθόνης,εκτός της λίστας, θα κλείσει η δεύτερη λίστα που σου έχει βγάλει το κινητό και θα μείνει μόνο η λίστα του mycourses με τα έγγραφα,τις ανακοινώσεις και τα υπόλοιπα και έτσι θα μπορείς να πατήσεις (κανονικά) πάνω σε κάποιο από όλα και να μπεις στην αντίστοιχη σελίδα...
Για τη δεύτερη ερώτησή σου τώρα το ΚΑΤ είναι η κατεύθυνση, το ΑΔ πόσες φορές έχεις δώσει το μάθημα νομίζω και το ΑΞ δεν ξέρω,εκτός αν λέει ΕΞ που θα είναι το εξάμηνο.