Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
- koutsou-bilo
- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
60% ??? ο ΕΚ2 νομίζω λέει για 25% (ή 20% δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως τέτοια τάξη μεγέθους) του οπλισμού μέγιστης ροπής του πλησιέστερου ανοίγματος (σα να λέμε το 25% του κύριου)
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός
Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας
http://luben.tv/wp-content/uploads/2014 ... gif?3fb042
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός
Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας
http://luben.tv/wp-content/uploads/2014 ... gif?3fb042
ο EC2 οπως λεει και ο κουτσου απο πανω λεει πως πρεπει να αναλαμβανει το 25% της μεγιστης ροπης του ανοιγματος και εκτεινεται σε αποσταση 0,2l απο την παρεια.
στο τμήμα του Γιαννόπουλου, τον 1ο όροφο τον έχει λύσει κανείς σαν τριέριστο ή το κάνατε σαν πρόβολο??
Ξέρεις τί είναι τριέρειστη ;djlevo7 έγραψε:στο τμήμα του Γιαννόπουλου, τον 1ο όροφο τον έχει λύσει κανείς σαν τριέριστο ή το κάνατε σαν πρόβολο??
Μελετάς κάμψη σε μια διεύθυνση. Το λαμβάνεις πρόβολο.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
25% είναι ο δευτερεύων οπλισμός. Πάλι στο κεφάλαιο του γιαννόπουλου για τον οπλισμό πλακών, δείτε σελ 6 που λέει για οπλισμό απόσχισης ακριβώς αυτό που λέει ο alansloveasylum.koutsou-bilo έγραψε:60% ??? ο ΕΚ2 νομίζω λέει για 25% (ή 20% δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως τέτοια τάξη μεγέθους) του οπλισμού μέγιστης ροπής του πλησιέστερου ανοίγματος (σα να λέμε το 25% του κύριου)
Στο πρώτο τμήμα, ζητείται και σχέδιο για την οροφή ισογείου ή μόνο του πρώτου ορόφου πρέπει να κάνουμε?
αναφέρομαι στην πλάκα οροφής ισογείου.omerta έγραψε:Ξέρεις τί είναι τριέρειστη ;djlevo7 έγραψε:στο τμήμα του Γιαννόπουλου, τον 1ο όροφο τον έχει λύσει κανείς σαν τριέριστο ή το κάνατε σαν πρόβολο??
Μελετάς κάμψη σε μια διεύθυνση. Το λαμβάνεις πρόβολο.
δεν ξέρω αλλά έχει ανεβασει κάτι πίνακες που λύνει τριέρειστες και τα έχει ζητήσει έτσι. έχει βγάλει κανείς άκρη?
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Υποθέτω ότι όσοι είμαστε στον Γιαννόπουλο πρέπει να το λύσουμε ως τριέρειστη.
Το θέμα μου είναι (και άλλων υποθέτω) ότι την Τρίτη που έμαθα ότι παίζει σα σενάριο είχα ήδη λύσει τις πλάκες ισογείου σαν προβόλους και δεν το ψήνω καθόλου να κάνω και άλλη επίλυση και άλλο σχέδιο.
Το θέμα μου είναι (και άλλων υποθέτω) ότι την Τρίτη που έμαθα ότι παίζει σα σενάριο είχα ήδη λύσει τις πλάκες ισογείου σαν προβόλους και δεν το ψήνω καθόλου να κάνω και άλλη επίλυση και άλλο σχέδιο.
δυστυχως πρεπει να τα αλλαξουμε και να τις λυσουμε ως τριερειστες...
Μήπως είπαν τίποτα σήμερα για τις ώρες παράδοσης περίπου? Δεν έχουν βγάλει ακόμα ανακοίνωση...Ευχαριστώ πολύ!