Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ (2009-10)
Παιδια αν καποιος εχει αυτες τις ασκησεις ας τις ανεβασει...
- morisson
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Λοιπόν αυτές είναι οι ασκήσεις παιδιά. Είναι χειρόγραφες και επειδή τα έλεγε ο Mπαρτζώκας γρήγορα,ίσως να μην έχουν ροή στη λύση τους. Άλλα τουλάχιστον είναι κάτι, το ότι μπορειτε να δείτε τις εκφωνήσεις.(PSW,θα δεις έχει ασκήσεις με μηχανισμούς, σχετική κίνησή και μεθόδους Lagrange - είναι ίσως τα 3 ποιό βασικά κεφάλαια- ). Συγκεκριμένα ειπώθηκε από τον Κ.Μπαρτζώκα να προσέξουμε πολύ το τελευταίο μαθημά( οι ασκήσεις έγιναν στο τελευταίο μάθημά)
Υ. Γ. Ένα ευχαριστώ και στην user music που μου τις έστειλε και έμενα
Καλή επιτυχία σε όλους...
Υ. Γ. Ένα ευχαριστώ και στην user music που μου τις έστειλε και έμενα
Καλή επιτυχία σε όλους...
Οι ασκήσεις έχουν ανέβει εδώ
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
who among you will run with the hunt?
ευχαριστούμε!!!!

ευχαριστούμε ρε τρελέ jim..!(morisson,ε) 
Κύριοι κύριοι morisson και music θερμές ευχαριστίες για την ευγενική χορηγία σας...Δημιουργείτε τετελεσμένα για καινοτομίες on-line σημειώσεων!!! 
Ακριβώς φίλτατε gregoire ή για να το πούμε και στην γλώσσα των νομικών δημιουργείτε δεδικασμένο για την τέλεση ανάλογων πράξεων στο μέλλον. Μπράβο πάντως.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Και χωρίς πμgregoire έγραψε:Δημιουργείτε τετελεσμένα για καινοτομίες on-line σημειώσεων!!!
Ευχαριστουμε ολοι τον morison!!!!!!!!!!!!!!!
Επιπλεον αν καποιος εχει τελειωσει την πρωτη ασκηση του μπαρτζωκα,ας ανεβασει ποσο βρηκε την επιταχυνση....δεν το εκανα με πολο περιστροφης και θελω να δω αν ειναι σωστο!!!!!!!!!Βοηθεια...
Επιπλεον αν καποιος εχει τελειωσει την πρωτη ασκηση του μπαρτζωκα,ας ανεβασει ποσο βρηκε την επιταχυνση....δεν το εκανα με πολο περιστροφης και θελω να δω αν ειναι σωστο!!!!!!!!!Βοηθεια...
Και εγώ θα ήθελα να το δώ από κάποιον που το έλυσε σίγουρα σωστά. Εγώ βρήκα ότι οι συνιστώσες της γΕ με διεύθυνση παραλληλη προς τη ράβδο λόγω εμβόλου είναι -65 και 65 και με γωνιακή επιτάχυνση ΓΕ= -1,75 r/s^2 όποιος το ξέρει σίγουρα ας το πεί. Α και ο Πόλος Περιστροφής χρησμοποιείται ΜΟΝΟ για τις ταχύτητες
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Παντως βρηκα την Γε=60i-60j και απολυτο 60ριζα2