Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αγγλική Γλώσσα (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
michaelm393
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Αγγλική Γλώσσα (2009-10)
Παιδιά αν έχει κάποιος τα φετινά φωροαντίγραφα θα μπορούσε να τα ανεβάσει; Ευχαριστώ!
Ή τουλάχιστον να δει τα φωτοαντίγραφα που υπάρχουν ανεβασμένα στη σελίδα του μαθήματος και να μας πει είναι τα ίδια...michaelm393 έγραψε:Παιδιά αν έχει κάποιος τα φετινά φωροαντίγραφα θα μπορούσε να τα ανεβάσει; Ευχαριστώ!
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
- morisson
- Επίτιμο μέλος
Τα φετινά φυλλάδια έχουν ανεβεί εδώ, σκαναρισμένα απο το user jay23 (νομίζω λείπει ένα)
edit: Τα δύο αρχεία συγχωνεύτηκαν και πλέον μπορείτε να βρείτε τα φωτοαντίγραφα που δόθηκαν στο μάθημα για το 2009-10 εδώ
edit: Τα δύο αρχεία συγχωνεύτηκαν και πλέον μπορείτε να βρείτε τα φωτοαντίγραφα που δόθηκαν στο μάθημα για το 2009-10 εδώ
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
who among you will run with the hunt?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
Πάνω που τα σκάναρα...
Λείπουν οι ακόλουθες σελίδες:
Λείπουν οι ακόλουθες σελίδες:
-
michaelm393
Ευχαριστούμε Morisson και Lost !!!!