Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων
Re: Τροποποίηση λίστας συγγραμμάτων σε "ΕΥΔΟΞΟΣ"
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο οριο στον αριθμο των συγγραματων που μπορουμε να δηλωσουμε?Αν ναι ποιο?Και υπαρχει περιπτωση να επηρρεαζει την δηλωση του εαρινου???Ευχαριστω πολυ!!!!
-
taliampes
- Έτος εισαγωγής: 2007
Γνωριζει καποιος στο 7ο εξαμηνο ποσα συγγραματα δηλωνουμε οτι εχουμε παρει?Εχοντας παρει ολα τα συγγραμματα εως τωρα.
Έχω την εντύπωση πως ειναι 31... (χωρις τα κιτρινα παντα)taliampes έγραψε:Γνωριζει καποιος στο 7ο εξαμηνο ποσα συγγραματα δηλωνουμε οτι εχουμε παρει?Εχοντας παρει ολα τα συγγραμματα εως τωρα.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
'Cos I can blow up in your face like dynamite
-
taliampes
Re: Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων
Και εμενα μου βγαινουν 31χωρις τα κιτρινα εχωντας παρει του μαρινου στην τεχνικη γεωλογια.Δηλαδη θεωρειται οτι
δεν εχουμε παρει συγραμμα στα εξης:Σχεδιο γεωλογια,τεχνικα υλικα,φορτραν,ρευστα,γεωδαιτικες,οδοποιια1κ2,αστικα,τεχνικη γεωλογια,
στατικη3.?
δεν εχουμε παρει συγραμμα στα εξης:Σχεδιο γεωλογια,τεχνικα υλικα,φορτραν,ρευστα,γεωδαιτικες,οδοποιια1κ2,αστικα,τεχνικη γεωλογια,
στατικη3.?
-
TechniCalD
@taliampes
Δε νομίζω ότι ισχύει έτσι για όλους: Ρευστά προσωπικά πήρα του Δημητρίου(έκδοση ιδιώτη-Φούντας),Τεχνική Γεωλογία πάλι ιδιωτικής έκδοσης,
Από την άλλη τα συγγράμματα πως προσμετρώνται? Ας πούμε Μεταλλικές 1 και Θεμελιώσεις αντιστοιχούν 2 στο ΚΑΘΕ μάθημα,Λιμενικά λάβαμε ΚΑΙ τεύχος-"σύγγραμμα" από το εργαστήριο(όπως και σε αρκετά άλλα μαθήματα). Λογικά λαμβάνεται ο αριθμός των δηλωμένων μαθημάτων και όχι ο αριθμός αντίστοιχων συγγραμμάτων)
Δε νομίζω ότι ισχύει έτσι για όλους: Ρευστά προσωπικά πήρα του Δημητρίου(έκδοση ιδιώτη-Φούντας),Τεχνική Γεωλογία πάλι ιδιωτικής έκδοσης,
Από την άλλη τα συγγράμματα πως προσμετρώνται? Ας πούμε Μεταλλικές 1 και Θεμελιώσεις αντιστοιχούν 2 στο ΚΑΘΕ μάθημα,Λιμενικά λάβαμε ΚΑΙ τεύχος-"σύγγραμμα" από το εργαστήριο(όπως και σε αρκετά άλλα μαθήματα). Λογικά λαμβάνεται ο αριθμός των δηλωμένων μαθημάτων και όχι ο αριθμός αντίστοιχων συγγραμμάτων)
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
Νομίζω πως εκπίπτουν μαθήματα (και όχι συγγράμματα, τα 2 βιβλία στα σίδερα 1 νοούνται ένα σύγγραμμα, απ΄ότι έχω καταλάβει) που δίνονται αποκλειστικά σημειώσεις, όπως οι οδοποιίες - τώρα αν του Δημητρίου δεν είχε προλάβει να το εκδώσει ο Φούντας και το πήρες από το ΕΜΠ (όπως του Νουτσόπουλου) τότε δεν θα το προσμετρήσεις (εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα - γιατί δεν έχει αριθμό ISBN κλπ)
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Όταν λέει στο τέλος "Διαθέσιμα: 0" τι εννοεί; πουλάκι; χαχαχα
bismallah
-
taliampes
Στα ρευστα εχω παρει του νουτσοπουλο εκδοσεις εμπ και δεν νομιζω καν στις επιλογες να ηταν του Δημητριου
οταν το πηρα το2009..
οταν το πηρα το2009..
σχετικα με την ανακοινωση της γραμματειας για το εξαμηνο εγγραφης δεν μπορει να μεταβληθει πλεον, εγω που εχω γραψει 9ο ενω επρεπε 11ο τωρα δεν μπορω να το αλλαξω...
-
TechniCalD
Ήταν...Ίδιας "φουρνιάς" είμαστε και εγώ το πήρα. 3 όλοι κ ολοι το επέλεξανtaliampes έγραψε:Στα ρευστα εχω παρει του νουτσοπουλο εκδοσεις εμπ και δεν νομιζω καν στις επιλογες να ηταν του Δημητριου
οταν το πηρα το2009..
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε