Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
1ο Τεστ - Ύλη : Ροή υπό Πίεση
ΔΕΥΤΕΡΑ 08/12 στις 13:30
(Αναρτήθηκαν τα υπόλοιπα Μέρη των Σημειώσεων "Κλειστών")
Συντονιστής: University Editors
Kάθε άλλο, θα ήταν ευτύχημα για εμάς αν αποφάσιζαν να σας μιμηθούν, έστω κατά το ήμισυ, οι περισσότεροι συνάδελφοί σας, των οποίων η ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παροχετεύεται στην δεξαμενή των αποδεκτών-φοιτητών (v=1,1*10exp-6) φαίνεται να περνάει από γερασμένους τραχείς αγωγούς και να υπόκειται σε πλήθος τοπικών απωλειών. .neaoktana έγραψε:Υ.Γ. Υποτιμάτε τη δέσμευσή μου εις την Ποιότητα παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών και την ικανοποίηση των αποδεκτών τους νεαρέ Συνάδελφε -:)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το e-learning είναι τόσο κατακριτέα μέθοδος. Νομίζω εφαρμόζεται ήδη σε μία σχολή πληροφορικής με webcam για τις παραδόσεις κτλ (αν και το έχω ακούσει από δεύτερο χέρι οπότε ίσως είναι ράδιο αρβύλα), και έχει διάφορα πλεονεκτήματα. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις, λογικά θα μειώνει τη βαβούρα σε όσα μαθήματα παρατηρείται, θα ανακουφίζει προβλήματα χωρητικότητας και γενικότερα δεν πιστεύω ότι θα δρα ανασταλτικά στο επίπεδο διδασκαλίας του κάθε μαθήματος. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του κατά τη γνώμη μου (εκτός του κόστους για τον αρχικό εξοπλισμό) είναι πως το πανεπιστήμιο πρέπει να είναι και χώρος κοινονικοποίησης, οπότε ίσως για το πρώτο έτος ώσπου να γίνει η αρχή να είναι προτιμότερη η αποκλειστική χρήση της τρέχουσας μεθόδου διδασκαλίας.neaoktana έγραψε:Μέσα στο "χαμό" (*) αναρτήθηκαν την Τετάρτη και οι Σημειώσεις + Λυμένες Ασκήσεις της ενότητας "Ροή μς Ελεύθερη Επιφάνεια". Έχουν ολοκληρωθεί επομένως και απομένουν οι σταδιακές αναρτήσεις των φετινών (Λύσεις 2008) λύσεων Σειρών, Τεστ κλπ.
(*) Μήπως να το γυρίσουμε συστηματικά και οργανωμένα σε e-leearning ?...
neaoktana έγραψε: Πάντως ΔΕΝ είναι απειλή (*)... Είναι ευκαιρία (*) προσπάθειας για επανάληψη, κυρίως δε διαδικασία αυτοαξιολόγησης (**) -διδασκομένων ΚΑΙ διδασκόντων - ως προς την μέχρι σήμερα πορεία του "έργου εκπαίδευσης" (***), η οποία - ένθεν και ένθεν - θα δώσει "εισερχόμενα" εις τη διαδικασία διορθωτικών ενεργειών.
(*) Η διαδικασία διαχείρισης "κινδύνων" σε ένα σύστημα εντοπίζει/ αναλύει/ σχεδιάζει και τις απειλές (αρνητικούς κινδύνους) και τις ευκαιρίες (θετικούς κινδύνους).
(**) Απαραίτητη διαδικασία σε κάθε σύστημα Ποιότητας ή μοντέλο Αριστείας.
(***) Περισσότερα - με το καλό - εις το μάθημα επιλογής 9ου "Ειδικά Θέματα Διαχείρισης Έργων". (ΜΟΝΟ για "ψαγμένους/ες")...
Υ.Γ. Ο γράφων έδινε σήμερα εξετάσεις πιστοποίησης ως Επιθεωρητή του νέου προτύπου ΕΛΟΤ 1429...