Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική III (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
-
jay23
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Στατική III (2011-12)
Παιδιά μπορεί κανελις να με συμβουλέψει για την 4η σειρά? δεν ξέρω απο πού να αρχίσω
Καλημέρα παιδιά... Παρακολουθούσα το τμήμα του Παπαδρακάκη μέχρι το Πάσχα κανονικά και μετά σχεδόν καθόλου λόγω διπλωματικής. Έχει δοθεί έμφαση σε εσχάρα φέτος; Υπάρχουν κάποια σημαντικά σημεία για εξετάσεις τα οποία αναφέρθηκαν στα τελευταία μαθήματα; Είναι το τελευταίο μου μάθημα και θέλω να το σιγουρέψω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ναι έχει δοθεί έμφαση για εσχάρα. Τελευταία μαθήματα έκαναν μια επανάληψη και τέλειωσαν υποφορείς δεν είπαν όμως κάτι για sos. Καλή επιτυχία με τη διπλωματική και το μάθημα 
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
Ευχαριστώ φίλε Dust... Καλή επιτυχία και σ εσένα!
Παιδια που μπορω να βρω τις δρασεις παγιωσης για κατανεμημενο φορτιο στον αξονα του στοιχειου?????
Παιδια απο το δευτερο μερος του βιβλιου του Παπαδρακακη ειναι ολα τα κεφαλαια μεσα στην υλη?
Βασικα το κεφ. ''Στοιχειο δοκου στον χωρο'' εχει διδαχτει?
Βασικα το κεφ. ''Στοιχειο δοκου στον χωρο'' εχει διδαχτει?
Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι μέσα η εκκεντρότητα ?
-
dimtsap
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Τι εννοείς εκκεντρότητα..? Αν λες για τα μητρώα εκκεντρότητας στους στερεούς κόμβους τότε ναι είναι εντός ύλης.
Δεν μπορώ να πω πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα αν αλλάξουν. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως για να γίνουν καλύτερα πρέπει να αλλάξουν.
Ναι αυτό εννοώ! Ευχαριστώ
Σε περιπτωση που κεκλιμενο στοιχειο δοκου καταπονειται απο οριζοντιο κατανεμημενο φορτιο πως βρισκουμε τις δρασεις παγιωσης???