Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική ΙΙ(Μηχανική του Παραμορφώσιμου Σώματος)(2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙ(Μηχανική του Παραμορφώσιμου Σώματος)(2012-13)
και μενα μου βγηκε τ= -6,92 . δεν ειναι περιεργο το Τχ'y' . αν εχεις γκαρουτσο δες σελ 127!
επισης βρισκω οτι η μεταβολη της ορθης γωνιας ειναι 0 λογω Τχy ( στεκει να μην μεταβαλλεται? ) ,
και τανυστης των τασεων ειναι [πανω σειρα, -4 0 και κατω σειρα, 0 -12] .
και τανυστης των τασεων ειναι [πανω σειρα, -4 0 και κατω σειρα, 0 -12] .
θεμα 2 καν 12 .. εχω δεδομενα .σy= σ ,τxy= τ , φ=45 , σχ'=10 , σχ'y'= 0 , σχ=0 . οποιος θελει ας επαληθευσει να μου πει ...
στο γκαρουτσο στ δειχνει οτι ειναι αρνητικο!! η καθετος προς τα εξω δειχνει στον θετικο χ' και η τχ'y' δειχνει προς τον αρνητικο y'...στο θεμα πρεπει ν βγαινει θετικη ...- αν τ εχω καταλαβει σωστα... 
Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ...
Ναι τωρα καλα το λες, τι να πω.. κ μενα πλην μου βγαινει παντως. μπορει αφου δεν δινει τιμη να μην εχει να κανει το προσημο ...
-
petros1908
Καλησπέρα παιδιά!
Με ενδιαφέρει να δώσω κατατακτήριες στη σχολή κ θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί απο ποιό ή ποιά βιβλία του Γκαρούτσου κ ποιά θα είναι η ύλη για φέτος εκτός αν είναι ίδια με του 2009-10.Ευχαριστώ
Με ενδιαφέρει να δώσω κατατακτήριες στη σχολή κ θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί απο ποιό ή ποιά βιβλία του Γκαρούτσου κ ποιά θα είναι η ύλη για φέτος εκτός αν είναι ίδια με του 2009-10.Ευχαριστώ
Παιδιά έγινε εξέταση του μαθήματος την προηγούμενη Δευτέρα 12/11?
-
psarosoupas
- Έτος εισαγωγής: 2007
όχι, το σάββατο η μηχανική παραμορφώσιμου.
http://www.civil.ntua.gr/uploads/savvato.pdf
http://www.civil.ntua.gr/uploads/savvato.pdf
Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Στο θέμα με το υπερστατικό πρόβλημα όταν έχω ενδιάμεση άρθρωση,ή γενικά κάποια στήριξη στο μέσο του φορέα τότε το σημείο αυτό μετά την παραμόρφωση αλλάζει θέση ή παραμένει σταθερό σπάζοντας το φορέα σε κομμάτια;
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Έχω την εντύπωση ότι όταν η άρθρωση είναι εσωτερική σε ένα σημείο, τότε αυτό το σημείο μπορεί να μετατοπιστεί.anddranas έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Στο θέμα με το υπερστατικό πρόβλημα όταν έχω ενδιάμεση άρθρωση,ή γενικά κάποια στήριξη στο μέσο του φορέα τότε το σημείο αυτό μετά την παραμόρφωση αλλάζει θέση ή παραμένει σταθερό σπάζοντας το φορέα σε κομμάτια;
Το σημείο δεν μετατοπίζεται όταν εκεί έχουμε εξωτερική στήριξη.
(ας επιβεβαιώσει και κάποιος γιατί απέχω πολύ καιρό και ίσως δε θυμάμαι καλά