Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
Έχουμε κάτι για παράδοση αύριο στο τμήμα Ρ-Ω ;;;
Γνωρίζει κάποιος που πήγε τι έγινε στο σημερινό μαθημα των ασκήσεων(Ρ-Ω);Προχώρησε στις ασκήσεις με τάσεις;
Έγινε η 3η σειρά ασκήσεων με τον κύκλο του Mohr
TyTzo έγραψε:Έγινε η 3η σειρά ασκήσεων με τον κύκλο του Mohr
Επίσης ειπώθηκε ότι θα ανεβεί μια άσκηση στο mycourses για τα Χριστούγεννα και γενικά στο τελευταίο τμήμα (κ. Τζιρίτα) όπου ρώτησα σήμερα όλες οι ασκήσεις θα παραδίδονται ηλεκτρονικά και όχι στην τάξη που κάπου νομίζω ότι διάβασα σε προηγούμενα ποστ..
Αυτή η άσκηση μήπως είναι η επαναληπτικλη 3+2 που υπάρχει στα έγγραφα? η αυτές δεν είναι για παραδωση? γιατί οι ημερομηνίες ειναι καπως μπερδεμένες..Tzo έγραψε:Επίσης ειπώθηκε ότι θα ανεβεί μια άσκηση στο mycourses για τα Χριστούγεννα και γενικά στο τελευταίο τμήμα (κ. Τζιρίτα) όπου ρώτησα σήμερα όλες οι ασκήσεις θα παραδίδονται ηλεκτρονικά και όχι στην τάξη που κάπου νομίζω ότι διάβασα σε προηγούμενα ποστ..
Για την ακρίβεια δεν έγινε ολόκληρη η τρίτη σειρά ασκήσεων αλλά μόνο η πρώτη άσκηση της τρίτης σειράς και μία ακόμα άσκηση πάνω στον κύκλο Mohr εκτός του φυλλαδίου της τρίτης σειράς.
Για την παράδοση των ασκήσεων ειπώθηκε ότι:
Οι σειρές των ασκήσεων θα επιλύονται στην τάξη...
Για παράδοση θα ανέβουν ξεχωριστά φυλλάδια με ασκήσεις στο mycourses τα οποία θα παραδίδονται ηλεκτρονικά
Το πρώτο φυλλάδιο θα είναι για τις διακοπές των Χριστουγέννων
Τα παραπάνω αφορούν το τμήμα (Ρ-Ω)
Για την παράδοση των ασκήσεων ειπώθηκε ότι:
Οι σειρές των ασκήσεων θα επιλύονται στην τάξη...
Για παράδοση θα ανέβουν ξεχωριστά φυλλάδια με ασκήσεις στο mycourses τα οποία θα παραδίδονται ηλεκτρονικά
Το πρώτο φυλλάδιο θα είναι για τις διακοπές των Χριστουγέννων
Τα παραπάνω αφορούν το τμήμα (Ρ-Ω)
Οι σημερινές σημειώσεις του μαθήματος για το τμήμα του κ.Καββαδά.Καλές γιορτές!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
γνωριζει κανεις που ειναι οι ασκησεις προς λυση που ελεγαν ?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
epica στο τμημα σου (μου) δεν παραδίδουμε ασκήσειςepicas έγραψε:γνωριζει κανεις που ειναι οι ασκησεις προς λυση που ελεγαν ?