Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τελική Έκδοση του ΝΠΣ
Συντονιστής: University Editors
Re: Τελική Έκδοση του ΝΠΣ
Σε Μ.Ο. δεν προσμετρούνται;
Αναρτηθηκαν οι μεταβατικες διαταξεις στο site της σχολης
If you can't play the game, play the gamer
Αν κατάλαβα σωστά από τις νέες διατάξεις, για την περίπτωση πχ των αστικών υδραυλικών και της εφαρμοσμένης υδραυλικής , αν έχεις περάσει το ένα από τα 2 , αυτό κρατιέται και χρωστάς ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νέο μάθημα; ( δίνεις δηλαδή σε όλα τα θέματα;) ( και όχι στα μισά όπως είχαν πει; )
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
-
Εκρηκτικός Μηχανικός
- Έτος εισαγωγής: 2013
και εγω ετσι καταλαβαCipher έγραψε:Αν κατάλαβα σωστά από τις νέες διατάξεις, για την περίπτωση πχ των αστικών υδραυλικών και της εφαρμοσμένης υδραυλικής , αν έχεις περάσει το ένα από τα 2 , αυτό κρατιέται και χρωστάς ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νέο μάθημα; ( δίνεις δηλαδή σε όλα τα θέματα;) ( και όχι στα μισά όπως είχαν πει; )
το αυτο κ μ διαφορικες-μερικες διαφορικεςCipher έγραψε:Αν κατάλαβα σωστά από τις νέες διατάξεις, για την περίπτωση πχ των αστικών υδραυλικών και της εφαρμοσμένης υδραυλικής , αν έχεις περάσει το ένα από τα 2 , αυτό κρατιέται και χρωστάς ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νέο μάθημα; ( δίνεις δηλαδή σε όλα τα θέματα;) ( και όχι στα μισά όπως είχαν πει; )
Αν δεν κάνω λάθος είχε αποσαφηνιστεί ότι όποιος χρώσταει ένα από τα δύο θα εξεταστεί στην ύλη του μαθήματος που χρωστάει. Είχε τονιστεί ότι θα το αναλάμβανε η γραμματεία. Αν γίνει το αντίθετο θα είναι παράλογο. Επίσης όποιος χρωστάει Σίδερα 2 από Γ/ΥΔ/ΣΥΓΚ πρέπει να πάρει 2 επιλογής 8ου εξαμήνου? Κατάλαβα καλά?
Και σε αλλα μαθήματα κατι τετοιο καταλαβαινω, αν τα χρωστας αντι να τα περάσεις μπορεις να τα ανταλλαξεις με δυο αλλα?Curakos έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος είχε αποσαφηνιστεί ότι όποιος χρώσταει ένα από τα δύο θα εξεταστεί στην ύλη του μαθήματος που χρωστάει. Είχε τονιστεί ότι θα το αναλάμβανε η γραμματεία. Αν γίνει το αντίθετο θα είναι παράλογο. Επίσης όποιος χρωστάει Σίδερα 2 από Γ/ΥΔ/ΣΥΓΚ πρέπει να πάρει 2 επιλογής 8ου εξαμήνου? Κατάλαβα καλά?
If you can't play the game, play the gamer
-
filippos_kal
Ερώτηση: Tα παρακάτω είναι επιλογής 1oυ εξαμήνου και έχω περάσει ενεργειακή αλλά όχι παραστατική(που ήταν υποχρεωτικό). Ξέρει κανένας αν απαλλάσομαι;
Σχεδίαση Τεχνικών Έργων με Η/Υ
Παραστατική Γεωμετρία
Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία
Ιστορία της Αρχιτεκτονικής
Ανάλυση Κύκλου Ζωής Έργων Πολιτικού Μηχανικού
Παραστατική Γεωμετρία
και εγώ ακριβώς το ίδιο, θεωρώ όμως ότι δεν απαλλασσόμαστε, ή πρέπει να δώσουμε γεωμετρία ή κάποιο άλλο επιλογής (εκτός από ενεργειακή)...μου το είχε πει και μια γνωστή που είχε ρωτήσει στη γραμματεία.filippos_kal έγραψε:Ερώτηση: Tα παρακάτω είναι επιλογής 1oυ εξαμήνου και έχω περάσει ενεργειακή αλλά όχι παραστατική(που ήταν υποχρεωτικό). Ξέρει κανένας αν απαλλάσομαι;
Παραστατική Γεωμετρία
Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη ομάδα εμφανίζεται 2 φορές (σε 2 εξάμηνα), άρα φαντάζομαι χρειάζεσαι 2 μαθήματα απο αυτήfilippos_kal έγραψε:Ερώτηση: Tα παρακάτω είναι επιλογής 1oυ εξαμήνου και έχω περάσει ενεργειακή αλλά όχι παραστατική(που ήταν υποχρεωτικό). Ξέρει κανένας αν απαλλάσομαι;
Παραστατική Γεωμετρία