Lost and Found

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
midna

Re: Lost and Found

Δημοσίευση από midna »

Καλημέρα σας παιδιά! Χαθηκε χτες στην αίθουσα 1 στο μάθημα του μπετου 1 μια μαυρη ομπρελα pierre cardin! Όποιος την εχει δει παρακαλώ ας επικοινωνήσει.. :cry:
civarch
Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευση από civarch »

Καλησπέρα παιδιά, ξέχασα τη φοιτητική μου ταυτότητα σήμερα στο αμφιθέατρο 1-2, στην εξέταση της φυσικής. Πρέπει να έχει πέσει στο δάπεδο εκεί που καθόμουν, μπαίνοντας απ' τη δεξιά είσοδο, στη 2η-3η σειρά μπροστά, στη δεξιά πτέρυγα.
Αν κάποιος-κάποια τη βρει και...καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ απ' τη φωτογραφία μου χωρίς μόνιμες βλάβες, παρακαλώ να την αφήσει στη γραμματεία αν είναι ανοικτή ή οπουδήποτε αλλού πιστεύει ότι μπορώ να την παραλάβω και να μου στείλει pm.
Ευχαριστώ πολύ!
Cyber

Δημοσίευση από Cyber »

Βρέθηκαν ακουστικά κινητού στην είσοδο του parking μπροστά από τον τομέα της δομοστατικής. Στείλτε μου pm.
tsom
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευση από tsom »

Χάθηκε λάπτοπ μέσα σε μαύρη τσάντα πλάτης έξω από το κτίριο Αντισεισμικής σήμερα το μεσημέρι κατά τις 3. Αν γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα.
ch_m
Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευση από ch_m »

Χαθηκε λεπτο χρυσο βραχιολακι με λαδι "πετρουλα" που εχει πανω χρυσοσκονη. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να στειλει pm.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad
Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευση από GiannisRad »

Χαθηκαν κοκκινα ακουστικά LG με υφασμάτινη επιφάνεια στο καλωδιο, σημερα στο Γκινη. Δινεται αμοιβη ενα ιδιαιτερο σε μαθημα της επιλογης σας.
p_dal
Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευση από p_dal »

Παιδια σημερα ξεχασα το πασο μου στην πρωτη αιθουσα διπλα στα τραπεζακια της δαπ στην εξεταση των Πιθανοτητων. Αν εχει δει καποιος κατι απ τ επομενο μαθημα των 3 που εδιναν διαχειριση τεχν. Εργων ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
nikostt
Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευση από nikostt »

p_dal έγραψε:Παιδια σημερα ξεχασα το πασο μου στην πρωτη αιθουσα διπλα στα τραπεζακια της δαπ στην εξεταση των Πιθανοτητων. Αν εχει δει καποιος κατι απ τ επομενο μαθημα των 3 που εδιναν διαχειριση τεχν. Εργων ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω.
το βρηκε ο παντουβακης και ρωτουσε ποιανου ειναι και επειδη δεν απαντησε κανεις το εδωσε νομιζω στον επιτηρητη (καρδαμιλακης)..αλλιως ρωτα φυλακα..
p_dal
Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευση από p_dal »

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σου να σαι καλα!!! Θα παρω να ρωτησω απο Δευτερα. Ευχαριστω :D
Lion
Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευση από Lion »

Βρέθηκε πριν λίγο φοιτητικό πάσο προπτυχιακού φοιτητή της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών στο parking των αιθουσών διδασκαλίας στου Ζωγράφου.
Παρεδόθη στον φύλακα των κτηρίων ο οποίος όπως μου είπε θα το πάει στη γραμματεία. Αν ξέρετε κάποιον να το ψάχνει ενημερώστε τον.
Απάντηση

Επιστροφή στο