Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
Re: Lost and Found
Καλημέρα σας παιδιά! Χαθηκε χτες στην αίθουσα 1 στο μάθημα του μπετου 1 μια μαυρη ομπρελα pierre cardin! Όποιος την εχει δει παρακαλώ ας επικοινωνήσει.. 
Καλησπέρα παιδιά, ξέχασα τη φοιτητική μου ταυτότητα σήμερα στο αμφιθέατρο 1-2, στην εξέταση της φυσικής. Πρέπει να έχει πέσει στο δάπεδο εκεί που καθόμουν, μπαίνοντας απ' τη δεξιά είσοδο, στη 2η-3η σειρά μπροστά, στη δεξιά πτέρυγα.
Αν κάποιος-κάποια τη βρει και...καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ απ' τη φωτογραφία μου χωρίς μόνιμες βλάβες, παρακαλώ να την αφήσει στη γραμματεία αν είναι ανοικτή ή οπουδήποτε αλλού πιστεύει ότι μπορώ να την παραλάβω και να μου στείλει pm.
Ευχαριστώ πολύ!
Αν κάποιος-κάποια τη βρει και...καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ απ' τη φωτογραφία μου χωρίς μόνιμες βλάβες, παρακαλώ να την αφήσει στη γραμματεία αν είναι ανοικτή ή οπουδήποτε αλλού πιστεύει ότι μπορώ να την παραλάβω και να μου στείλει pm.
Ευχαριστώ πολύ!
Βρέθηκαν ακουστικά κινητού στην είσοδο του parking μπροστά από τον τομέα της δομοστατικής. Στείλτε μου pm.
Χάθηκε λάπτοπ μέσα σε μαύρη τσάντα πλάτης έξω από το κτίριο Αντισεισμικής σήμερα το μεσημέρι κατά τις 3. Αν γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα.
Χαθηκε λεπτο χρυσο βραχιολακι με λαδι "πετρουλα" που εχει πανω χρυσοσκονη. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να στειλει pm.
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Χαθηκαν κοκκινα ακουστικά LG με υφασμάτινη επιφάνεια στο καλωδιο, σημερα στο Γκινη. Δινεται αμοιβη ενα ιδιαιτερο σε μαθημα της επιλογης σας.
Παιδια σημερα ξεχασα το πασο μου στην πρωτη αιθουσα διπλα στα τραπεζακια της δαπ στην εξεταση των Πιθανοτητων. Αν εχει δει καποιος κατι απ τ επομενο μαθημα των 3 που εδιναν διαχειριση τεχν. Εργων ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω.
το βρηκε ο παντουβακης και ρωτουσε ποιανου ειναι και επειδη δεν απαντησε κανεις το εδωσε νομιζω στον επιτηρητη (καρδαμιλακης)..αλλιως ρωτα φυλακα..p_dal έγραψε:Παιδια σημερα ξεχασα το πασο μου στην πρωτη αιθουσα διπλα στα τραπεζακια της δαπ στην εξεταση των Πιθανοτητων. Αν εχει δει καποιος κατι απ τ επομενο μαθημα των 3 που εδιναν διαχειριση τεχν. Εργων ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω.
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σου να σαι καλα!!! Θα παρω να ρωτησω απο Δευτερα. Ευχαριστω 
Βρέθηκε πριν λίγο φοιτητικό πάσο προπτυχιακού φοιτητή της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών στο parking των αιθουσών διδασκαλίας στου Ζωγράφου.
Παρεδόθη στον φύλακα των κτηρίων ο οποίος όπως μου είπε θα το πάει στη γραμματεία. Αν ξέρετε κάποιον να το ψάχνει ενημερώστε τον.
Παρεδόθη στον φύλακα των κτηρίων ο οποίος όπως μου είπε θα το πάει στη γραμματεία. Αν ξέρετε κάποιον να το ψάχνει ενημερώστε τον.