Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Εδαφομηχανική Ι (2012-13)
Λογικό. Οι πύλες ήταν κλειστές σίγουρα το πρωί, απλά περιμένουν μήπως αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, γι αυτό δεν βγάζουν ανακοίνωση.
Ευχαριστώ παιδιά.
Πότε πιστεύετε οτι θα βγει ανακοίνωση; Όλες οι μέρες έτσι θα πάνε; Μέχρι τελευταία στιγμή θα είμαστε στο γράφουμε-δεν γράφουμε; Ο καθένας έχει τα αιτήματά του και είναι σεβαστό, αλλά απ την άλλη, πρέπει και οι εργαζόμενοι με την διοίκηση να αποφασίσουν τι μέλει γενέσθαι για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε..
Είναι λίγο ψυχοφθόρο το να διαβάζουμε χωρίς να ξέρουμε αν θα δώσουμε. Δεν είναι δυνατόν μέχρι τελευταία στιγμή να είμαστε μέσα στο άγχος. No offence προς τα παιδιά του site, απλά αν έχει κάποιος καλύτερη ενημέρωση ας την πει γιατί είμαι από τις 10 το πρωί μέσα και κάθε 5 λεπτά κάνω refresh.
Είναι λίγο ψυχοφθόρο το να διαβάζουμε χωρίς να ξέρουμε αν θα δώσουμε. Δεν είναι δυνατόν μέχρι τελευταία στιγμή να είμαστε μέσα στο άγχος. No offence προς τα παιδιά του site, απλά αν έχει κάποιος καλύτερη ενημέρωση ας την πει γιατί είμαι από τις 10 το πρωί μέσα και κάθε 5 λεπτά κάνω refresh.
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γτ δεν υπαρχει μια στανταρ διαδικασια που να ακολουθειται σε αυτες τις περιπτωσεις(δεν ειναι και τοσο σπανιες). Σεβαστα τα αιτηματα ομως οταν αποφασιζουν συνελευση,απεργια κτλ επρεπε να ειναι σε θεση να μας λενε ακριβως τι θα γινει
+1pshlos92 έγραψε:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γτ δεν υπαρχει μια στανταρ διαδικασια που να ακολουθειται σε αυτες τις περιπτωσεις(δεν ειναι και τοσο σπανιες). Σεβαστα τα αιτηματα ομως οταν αποφασιζουν συνελευση,απεργια κτλ επρεπε να ειναι σε θεση να μας λενε ακριβως τι θα γινει
-
elina2_092
- Έτος εισαγωγής: 2010
Οπότε δε δίνουμε αύριο?Shi έγραψε:Δεν θα δοθεί κανένα μάθημα, ψηφίστηκε πλαίσιο απεργίας, κλεισίματος και περιφρούρησης των πυλών και των δυο συγκροτημάτων.dean έγραψε:Συγγνώμη για τη διακοπή, αλλά για τα μαθήματα που δεν έχει βγει ανακοίνωση (Υπόγεια Νερά) να υποθέσουμε οτι θα δωθούν κανονικά?
Αν ξέρει κάποιος κάτι ας το μοιραστεί..
- m.q.n.i.n.a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/11 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ... "ΕΔΑΦΗ Ι", ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ:
1. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ).
2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (ΚΥΚΛΟ MOHR) KAI ΙΣΩΣ ΧΑΡΤΙ MILIMETER
3. MHN ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ
4. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΜΟΥ (ΣΤΟ INTERNET) ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..
5. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 8:30 πμ.
Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ
ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/11 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ... "ΕΔΑΦΗ Ι", ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ:
1. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ).
2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (ΚΥΚΛΟ MOHR) KAI ΙΣΩΣ ΧΑΡΤΙ MILIMETER
3. MHN ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ
4. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΜΟΥ (ΣΤΟ INTERNET) ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..
5. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 8:30 πμ.
Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ
-
politikos mhxanikos
παιδια ξερει κανεις ποιος καθηγητης βαζει θεματα τωρα?
politikos mhxanikos έγραψε:παιδια ξερει κανεις ποιος καθηγητης βαζει θεματα τωρα?
+1
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Αν θυμάμαι καλά, μπαίνουν και ερωτήσεις θεωρίας;