Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Off-topic / Flaming Posts
Re: Πωλείται/Χαρίζεται
συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς ; 
Αυτά γιατί υπάρχουν ακόμα ;;; Μια απλή απάντηση.
Spoiler: show
Spoiler: show
bandal έγραψε:είσαι κανίβαλοςkavourdista-amugdala έγραψε:Πωλείται γραφείο,1.20x0.60 με τζάμι κομένο στα μέτρα του,1 συρτάρι και 1 ράφι.
Reporter έγραψε:Για αντιγραφές κάνει???? Εχω απογοητευτεί και λέω να περάσω νύχτα τα μαθήματα που μου μένουν.....Tionar έγραψε:Πωλειται άσπρο Iphone 4, 8GB. Ειναι ολοκαίνουριο, σφραγισμένο στη συσκεαυσία του. Δίνεται μαζί η απόδειξη και εγγύηση 2 ετών
Στη συσκευασία περιέχονται και ακουστικά με χειριστήριο και μικρόφωνο, καλωδιο συνδεσης βασης σε USB και τροφοδοτικο USB.
Τιμη Πωλησης: 400 €
Τηλεφωνο Επικοινωνιας : 6973816955
Μειλ Επικοινωνιας : SwcratisM_R@hotmail.com
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Για να γουστάρουμεomerta έγραψε:Αυτά γιατί υπάρχουν ακόμα ;;; Μια απλή απάντηση.
Spoiler: showbandal έγραψε:είσαι κανίβαλοςkavourdista-amugdala έγραψε:Πωλείται γραφείο,1.20x0.60 με τζάμι κομένο στα μέτρα του,1 συρτάρι και 1 ράφι.Reporter έγραψε:Για αντιγραφές κάνει???? Εχω απογοητευτεί και λέω να περάσω νύχτα τα μαθήματα που μου μένουν.....Tionar έγραψε:Πωλειται άσπρο Iphone 4, 8GB. Ειναι ολοκαίνουριο, σφραγισμένο στη συσκεαυσία του. Δίνεται μαζί η απόδειξη και εγγύηση 2 ετών
Στη συσκευασία περιέχονται και ακουστικά με χειριστήριο και μικρόφωνο, καλωδιο συνδεσης βασης σε USB και τροφοδοτικο USB.
Τιμη Πωλησης: 400 €
Τηλεφωνο Επικοινωνιας : 6973816955
Μειλ Επικοινωνιας : SwcratisM_R@hotmail.com
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Γιατί δεν είναι πικρόχολα. Όταν τελειώσεις πες μας να μεταφέρουμε και αυτά στο κάδο.
Re: Διεξαγωγή αναβληθέντων εξετάσεων
εαν ψαξεις στην προηγουμενη σελιδα πιστευω πως θα βρεις κατι που αναφερετε στο συνεχες...
ολα ετοιμα τα θελετε

ολα ετοιμα τα θελετε
α τωρα πληγωθηκα civil13!με αποστωμοσες με τις χειρονομιες .Υ.γ. προφανως και εχω κοιταξει την προηγουμενη σελιδα παρεπιπτωντος,απλως ελπιζα να εχει κανεις κανενα νεο
civil13 θα μπορουσες να απαντησεις ευγενικα και να μην το παιζεις εξυπνακιας ουτε να κανεις χειρονομιες.δεν ειπε τιποτα κακο,μια ερωτηση εκανε.
http://el.thefreedictionary.com/%CE%B1% ... E%BF%CF%82civil13 έγραψε:εαν ψαξεις στην προηγουμενη σελιδα πιστευω πως θα βρεις κατι που αναφερετε στο συνεχες...![]()
![]()
![]()
![]()
ολα ετοιμα τα θελετε![]()
![]()
![]()
![]()
αναφέρετε---> αναφέρετΑΙ* Για να λέμε και τα σοίκα σύκα δηλαδή..civil13 έγραψε:εαν ψαξεις στην προηγουμενη σελιδα πιστευω πως θα βρεις κατι που αναφερετε στο συνεχες...![]()
![]()
![]()
![]()
ολα ετοιμα τα θελετε![]()
![]()
![]()
![]()
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2011-12 (Ερωτήσεις & Σχόλια)
ρε παιδια μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγει το μπετο (το 2) ??παρακολουθουσα τρεζο αλλα δε τα υπερκαλυψε φετος κ εχω αγωνια..!