Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)
παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω διαβάσιμες
σημειώσεις του κ.Τρέζου φετινες?
γιατι έχω τις περσινές του αλλά μιας και θέλω να τελειώσω τώρα καλό είναι να δώ κ τις νέες,να δω τι είπε φέτος.
μένω βόρεια προάστια,αν αυτό βοηθά και αύριο θα κατέβω σχολή,ζωγράφου για την συνάντηση των επίπτυχίω φοιτητών
ευχαριστώ παιδιά,εκ των προτέρων,θα είναι μεγάλη βοήθεια όποιος μπορέσει.
γιατι έχω τις περσινές του αλλά μιας και θέλω να τελειώσω τώρα καλό είναι να δώ κ τις νέες,να δω τι είπε φέτος.
μένω βόρεια προάστια,αν αυτό βοηθά και αύριο θα κατέβω σχολή,ζωγράφου για την συνάντηση των επίπτυχίω φοιτητών
ευχαριστώ παιδιά,εκ των προτέρων,θα είναι μεγάλη βοήθεια όποιος μπορέσει.
Ξέρει κανείς αν αλλάζει το θέμα αν το παραδώσω στην επαναληπτική?? και αν ναι, που βρίσκω τη νέα εκφώνηση και τον αύξοντα αριθμό μου??
"Κι αν βρίσκομαι μες σε συμφορές, ωστόσο η παιδεία μου με έκανε ελεύθερο"
Παιδια εχει κανεις λυμενες τις ασκησεις της τελευταιας εξετασης;Εχω τις απαντησεις θεωριας αλλα οι φωτογραφιες απο τις ασκησεις δεν μου βγηκαν καλες....
Παραθετω τις φωτο απο τις λυσεις των θεματων, οποιος μπορει να βοηθησει στην λυση των 2 τελευταιων ασκησεων, καλοδεχουμενος!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
zetavar δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι στο θέμα αλλά δεν νομίζω ότι μετραει κιόλας αν το παραδώσεις στην επαναληπτική... Για πιο σίγουρα πάντως επικοινώνησε καλύτερα με τους καθηγητές... Αν δεν στο δέχονται μην μπεις καν στον κόπο!
φιλε μετραει το θεμα σου κανονικα,λιγο κ καλα μειωμενος βαθμος ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,
κατευθειαν πηγαινε το η αστο στη γραμματεια πριν την εξεταση.απλά
κατευθειαν πηγαινε το η αστο στη γραμματεια πριν την εξεταση.απλά
Μολις ειδα οτι Τριτη και Τεταρτη θα εχουμε παλι συχρονισμενη απεργια ΜΜΜ και Ταξι.Που σημαινει μαλλον οτι θα ακυρωθει το μαθημα;;;;;
ναι θα ελεγα.αλλα ζουμε το θεατρο του παραλογου φιλε shinden τελευταια..
ακομα αυριο μονο λεωφορεια δουλευουν κ δινουν τα παιδια..
οποτε διαβαζουμε κ περιμενουμε υποθετω..
ακομα αυριο μονο λεωφορεια δουλευουν κ δινουν τα παιδια..
οποτε διαβαζουμε κ περιμενουμε υποθετω..
για οσους αργησαν να γυρισουν στην αθηνα, μπορει καποιος να ανεβασει τις ασκησεις που εκανε ο τρεζος στο τελευταιο επαναληπτικο μαθημα?