Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Ωραία!!κάπως έτσι το σκεφτόμουν να το κάνω...κάτι παραπάνω από 12 μέτρα είναι το άνοιγμά μου οπότε μαζί με τις αγκυρώσεις μάλλον δε θα το γλιτώσω το μάτισμα...και κάτι τελευταίο που το ξέρω είναι χαζό αλλά το κοιτάω τόση ώρα και δεν μπορώ να το καταλάβω...όταν βάζεις αναβολέα την καμπύλη τη βάζεις κατά πλάτος της δοκού ή καθ΄ύψος; γιατί αν είναι καθ' ύψος ποια η διαφορά από το άγκυστρο; (συγγνώμη που σε πρήζω...
)
- morisson
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Κατά πλάτος κατά πλατός.αυτό που σου έκανα σε σχήμα είναι ο αναβολέας σε κατάκλιση, έτσι όπως και καλά τα βάζεις από κάτω από τη δοκό, όπως έχει στα υποδείγματα 
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
who among you will run with the hunt?
Χίλια ευχαριστώ βρε morisson!!! Να 'σαι καλά!!! με έσωσες!!! 
γενικά να ξέρετε ότι δεν δινει ΚΑΜΜΙΑ σημασία στο στεύχος υπολογισμών. Μόνο τα σχέδια, διπλωμενα, με πινακίδα, εμφανίσημα..και καμμια ερώτηση για το ψάρωμα. Αυτή είναι η εξέταση
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Τα ματίσματα στο σχέδιο τα κοιτάει
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Αναλόγως , εμένα προχθές μου είπε που ακριβώς στο τεύχος υπολογισμών βρήκα τον απαιτούμενο οπλισμό στρέψης και πως τον τοποθέτησα στο σχέδιο. Συνήθως 2 ερωτήσεις κάνει (Τμήμα Τρέζου) . Ο Σιγάλας (μου είπαν δεν ξέρω) τα σχέδια τα κοιτάει πολύ προσεκτικά.Nysta έγραψε:γενικά να ξέρετε ότι δεν δινει ΚΑΜΜΙΑ σημασία στο στεύχος υπολογισμών. Μόνο τα σχέδια, διπλωμενα, με πινακίδα, εμφανίσημα..και καμμια ερώτηση για το ψάρωμα. Αυτή είναι η εξέταση
Από κόσμο πως πάει,έχει;;; Την Πέμπτη δεν ήρθαν πολλοί (μέχρι τις 11.30 τουλάχιστον που ήμουν εγώ).
Μέχρι τις 10.30 δεν είχε καθόλου κόσμο!!Εγώ με το που πήγα εξετάστηκα αμέσως!!
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μάλλον ο Nysta εννοούσε για τον Γιαννόπουλο, εγώ γι αυτόν έλεγα.
παιδια εξεταστηκα στον χρονοπουλο και εβαζε κατι περιεργους βαθμους, οπως 2+ και 3+ , καμια ιδεα τι μπορει να σημαινουν?
Τίποτα.Μην ψαρώνεις.Δεν μετράει το θέμα.Το βασικό είναι ότι τό κανες.