Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ερώτηση για την εγγραφή σε εξάμηνο
Συντονιστής: University Editors
Re: Ερώτηση για την εγγραφή σε εξάμηνο
Σήμερα ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν πως φέτος να μην περιμένουμε e-mail επιβεβαίωσης για την εγγραφή...
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Μπορείτε να δείτε ότι είστε ΟΚ, εφόσον επιλέγοντας "Εγγραφή σε εξάμηνο" δε σας βγάλει το Αναμονή, αλλά το ΟΚ, συνοδευόμενο στο τέλος από αριθμό πρωτοκόλλου.
Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και με την αίτηση μαθημάτων, όταν τελειώσει η προθεσμία
Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και με την αίτηση μαθημάτων, όταν τελειώσει η προθεσμία
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Σας ευχαριστώ πολύ!! 
Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι!!Χρωστάω μόνο ένα μάθημα και είναι εαρινό.Πώς μπορώ να γραφτώ μέσω διαδικτύου,αφου δεν έχω κανένα μάθημα με κόκκινη ένδειξη στο χειμερινό εξάμηνο;Πρέπει να πάω στη γραμματεία ή απλά να πατήσω υποβολή;
Έτσι γίνεται...Τα χρωστούμενα εαρινού θα σου βγουν στο επόμενο εξάμηνο κανονικά. Τώρα φαίνονται μόνο τα χειμερινά. Απλά πάτα υποβολή!
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα! Στο 3ο εξάμηνο πρέπει να διαλέξουμε τουλάχιστο ένα μάθημα επιλογής. Πρέπει υποχρεωτικά ένα από αυτά να το δηλώσω να μετρά στο πτυχίο ή μπόρω να τα δηλώσω όλα σαν επιπλέον και να μην μετρά κανένα? Ευχαριστώ!
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
1 τουλάχιστον είναι υποχρεωτικό, και συνεπώς μετράει στο πτυχίο. (υποχρεωτικό κατ'επιλογήν)
Μπορείς να πάρεις και περισσότερα από 1, απλά το 1 θα είναι υποχρεωτικό και τα υπόλοιπα επιπλέον. Πάντως δεν μπορείς να τη σκαπουλάρεις μη επιλέγοντας τουλάχιστον ένα.
Μπορείς να πάρεις και περισσότερα από 1, απλά το 1 θα είναι υποχρεωτικό και τα υπόλοιπα επιπλέον. Πάντως δεν μπορείς να τη σκαπουλάρεις μη επιλέγοντας τουλάχιστον ένα.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
ΟΚ το 'πιασα. Ευχαριστώ merde!
Καλησπέρα!!! Έκανα κανονικά εγγραφή αλλά δεν μου ήρθε κάποιο μαιλ από τη γραμματεία ότι ήταν επιτυχής!!! Ξέρουμε τι γίνεται??