Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γεωδαιτικές Εφαρμογές (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
politikos mhxanikos
Re: Γεωδαιτικές Εφαρμογές (2012-13)
παιδιά επειδή είμαι απο μεγαλύτερο εξάμηνο και είδα οτι αναφέρεστε σε ασκήσεις που σας εχουν δοθεί μεσα στην τάξη... εμεις εκτός απο το θέμα δεν είχαμε κανει κατι άλλο απο ασκήσεις.. σας έχουν πει οτι πρέπει να ξέρετε και κατι άλλο?
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
+1balamos έγραψε:στο mycourses για όποιον τον ενδιαφέρει....στα ανοικτά μαθήματα των αγρονόμων τοπογράγραφων, 4ο εξάμηνο, στο μάθημα Γεωδαισία ΙΙΙ (Αποτυπώσεις-Χαράξεις) έχει υποδείγματα επίλυσης οδεύσεων.
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Μας δοθηκαν κατα τη διαρκεια της χρονιας και 3 επιπλεον ασκησεις.Μια με οδευση,μια με χαραξη κ μια αλλη η οποια δεν γνωριζω τι ηταν,γιατι ελειπα μετα το πασχα απο τη σχολη.οποιος αλλος γνωριζει ας μας πει.politikos mhxanikos έγραψε:παιδιά επειδή είμαι απο μεγαλύτερο εξάμηνο και είδα οτι αναφέρεστε σε ασκήσεις που σας εχουν δοθεί μεσα στην τάξη... εμεις εκτός απο το θέμα δεν είχαμε κανει κατι άλλο απο ασκήσεις.. σας έχουν πει οτι πρέπει να ξέρετε και κατι άλλο?
-
politikos mhxanikos
αααα εντάξει ευχαριστώ πολύ!!!!
ξερει κανεις τι ειναι τα πολυγωνομετρικα,ταχυμετρικα,τριγωνμετρικα ?
Βλεπει κανεις στο κιτρινο βιλιο του ΕΜΠ καποιο παραρτημα στο τελος με λυμενες οδευσεις ή εχω καποιο προβλημα ορασης?
epica το προβλημα με την ασκηση το ελυσα.Ο καθηγητης μου ειχε βαλει σωστη μια συντεταγμενη που αντι για 45 ειχα 44 και μου χαλαγε τα παντα.Αν δεν με τρολλαρες ευχαριστω.Αν με τρολλαρες παλι ευχαριστω.
epica το προβλημα με την ασκηση το ελυσα.Ο καθηγητης μου ειχε βαλει σωστη μια συντεταγμενη που αντι για 45 ειχα 44 και μου χαλαγε τα παντα.Αν δεν με τρολλαρες ευχαριστω.Αν με τρολλαρες παλι ευχαριστω.
- epicas

μαλλον εισαι πολυ τυχερος bossandskia έγραψε:Βλεπει κανεις στο κιτρινο βιλιο του ΕΜΠ καποιο παραρτημα στο τελος με λυμενες οδευσεις ή εχω καποιο προβλημα ορασης?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- smari

σελίδα 18, στο κεφάλαιο 7 του κίτρινου, πάνω πάνω αναφέρει το παράρτημα ΙΙ στο οποίο υπάρχουν λυμένα...
εμάς μας είχαν πει να το κοιτάξουμε κιόλας!
εμάς μας είχαν πει να το κοιτάξουμε κιόλας!
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Και βρισκεται στο κιτρινο βιβλιο μετα τις χαραξεις?
Το δικο μου δεν το χει.Ειναι πολλα?
Υ.Γ. Ολες οι ασκησεις που καναμε φετος βρισκονται στο panel.Τρεις ειναι ολες κι ολες.
Το δικο μου δεν το χει.Ειναι πολλα?
Υ.Γ. Ολες οι ασκησεις που καναμε φετος βρισκονται στο panel.Τρεις ειναι ολες κι ολες.
- smari

όχι δεν υπάρχει αυτό το παράρτημα.
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.