Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.
Re: 11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.
Εχει ξεκινησει η συνελευση;ξερει κανεις;
-
Red Mullet
- Έτος εισαγωγής: 2007
Παιδιά οι διοικητικοί πήραν απόφαση για συνέχιση της απεργίας, άρα το βρίσκω δύσκολο να δοθούν μαθήματα αύριο.
Έτσι μου είπαν φίλοι που βρέθηκαν στην συνέλευση.
Κακό σενάριο για την εξεταστική, όπως και να 'χει επειδή τίποτα δεν είναι βέβαιο (μέχρι ανακοίνωσης) συνεχίστε το διάβασμα
Έτσι μου είπαν φίλοι που βρέθηκαν στην συνέλευση.
Κακό σενάριο για την εξεταστική, όπως και να 'χει επειδή τίποτα δεν είναι βέβαιο (μέχρι ανακοίνωσης) συνεχίστε το διάβασμα
Τι γίνεται;
Συναδελφοι,η συνελευση βρισκεται ακομα υπο εξελιξη.Ακομα δεν εχει αποφασιστει τιποτα.Αναμενουμε...
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Όλα καλάbulldog85 έγραψε:Τι γίνεται;
αυριο δινουμε τελικά? Αν είναι να ξεκινήσω διάβασμα σε καμια ώρα?
Πόσες;petran13 έγραψε:Όλα καλάbulldog85 έγραψε:Τι γίνεται;
Αν ψηφιστεί κατάληψη στην συνέλευση,που από όσο ξέρω τελειώνει,σίγουρα δεν θα δώσουμε!Παρόλαυτα σήμερα οι χημικοί δεν έδωσαν μαθήματα λόγω των εργαζομένων (έτσι άκουσα τουλάχιστον),άρα άποψη μου είναι ότι δεν θα δώσουμε άσχετα με το αποτέλεσμα της συνέλευσης.Αυτά.mr_mk έγραψε:αυριο δινουμε τελικά? Αν είναι να ξεκινήσω διάβασμα σε καμια ώρα?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δεν μπορείτε να περιμένετε απλά να γίνει κάποια ενημέρωση; ΟΚ, δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι να έχουμε άμεση ανταπόκριση, αλλά πείτε μου ακριβώς πότε, ενώ είχε απαρτία η συνέλευση δεν μπήκε κάποιος στο mqn να γράψει το αποτέλεσμα;bulldog85 έγραψε:Πόσες;petran13 έγραψε:Όλα καλάbulldog85 έγραψε:Τι γίνεται;