στα τελευταια 2 μαθηματα οι καθηγητες ειπαν πως θα ανεβασουν ασκησεις προς λυση για τα χριστουγεννα..
Ετσι και λιγο mqn στισ 2τα μεσανυχτα του καινουργιου χρονου για να μπει καλα...
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
εχω την αισθηση οτι τις ανεβασαν σημερα για το καλο του χρονου
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
το Κο είναι χαρακτηριστικό του κάθε υλικού του εδάφους, ισούται με ν/(1-ν) αν δεν κάνω λάθος, και χρησιμοποιείται για να βρούμε την οριζόντια ενεργό ορθή τάση σε κάποιο σημείο όταν ξέρουμε την κατακόρυφη ορθή ενεργό τάση, αφού σh' = Ko * σv'.
Tο Κο είναι συντελεστής ωθήσεων σε ηρεμία, και προκύπτει από τους τύπους της ελαστικότητας εχ, εy, εz =... αντικαθιστώντας τις τάσεις και τις παραμορφώσεις (εδώ επίπεδης παραμόρφωσης) που είναι μηδενικές.
Φαντάζομαι πως ναι..Του 2ου ειμαι εγω αλλα γενικα συμβαδίζουμε στην υλη..
Oriah Mountain Dreamer