Καλημέρα .... Στν πίνακα στοιχείων δραστηριοτήτων στη συμπλήρωση της στήλης ΕF παίρνω ES+Tij γτ έτσι τ χε πει ο Κουρής απλά στα πινακακια τ βιβλίου δεν βγαίνει παντού σωστή η εφαρμογή αυτού....
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
το κεφαλαιο 7 απο το βιβλιο του παντουβακη ειναι μεσα? επισης, εχει εντοπισει κανεις αλλος λαθος στα διαγραμματα μεσων παραγωγης-χρονου στις σελιδες 183 και 191 του ιδιου βιβλιου?
@thev μάλλον έχει λάθος. αν κοιτάξεις και στη σελ 122 και εφαρμόσεις τους τύπους δε βγαίνει αυτο που λέει. στις Γ και Δ μάλλον είναι αντίθετα τα ολικά χρονικά περιθώρια.
@porom pom pom ναι και εγώ έχω βρει λάθη και στα δύο! αλλά είναι μέσα στην ύλη; το 7 είναι μέσα. με ασκήσεις όμως δε ξέρω τι παίζει.
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
Για να δω αν μία διαδρομή είναι κρίσιμη ελέγχω αν το ολικό χρονικό περιθώριο της δραστηριότητας (ΔΤοij) ειναι ίσο με μηδέν σωστά? Στη μεθοδολογία MPM τότε γιατί στο πινακάκι της κάθε δραστηριότητας έχει το ελέυθερο χρονικό περιθώριο (ΔΤFij)? Το χρησιμοποιούμε κάπου συγκεκριμένα και αυτό?