Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
-
Σκληρος και ορθιος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Εδαφομηχανική Ι (2014-15)
Ποιες σειρες ασκησεων εχουμε?
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Μέχρι και την 4η Σειρά κάναμε σήμερα.Σκληρος και ορθιος έγραψε:Ποιες σειρες ασκησεων εχουμε?
1o TEST
ΑΥΡΙΟ (ΤΕΤΑΡΤΗ 5/11) ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ 1Η ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Ι (Α-Λ). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 2Α (Α-Γκ), 2Β (Γλ-Καν) ΚΑΙ ΑΜΦΙΘ 1 & 2 (Καξ-...), ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.
2. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΧΑΡΑΚΑ, ΔΙΑΒΗΤΗ & ΜΟΙΡΟΓΝΩΜΟΝΙΟ). ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 1-2 ΣΕΛΙΔΕΣ MILIMETER ΧΑΡΤΙ
3. Η ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 8:45 (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ)
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ & ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Γ. Μπ.
--
Γεώργιος Μπουκοβάλας
Εδαφομηχανική Ι (Τμήμα Α-Λ) (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
Συμπληρωματικά:
ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ & ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΘΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΟΥΝ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ)
ΑΥΡΙΟ (ΤΕΤΑΡΤΗ 5/11) ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ 1Η ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Ι (Α-Λ). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 2Α (Α-Γκ), 2Β (Γλ-Καν) ΚΑΙ ΑΜΦΙΘ 1 & 2 (Καξ-...), ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.
2. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΧΑΡΑΚΑ, ΔΙΑΒΗΤΗ & ΜΟΙΡΟΓΝΩΜΟΝΙΟ). ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 1-2 ΣΕΛΙΔΕΣ MILIMETER ΧΑΡΤΙ
3. Η ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 8:45 (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ)
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ & ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Γ. Μπ.
--
Γεώργιος Μπουκοβάλας
Συμπληρωματικά:
ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ & ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΘΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΟΥΝ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ)
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Οταν σε μια ασκηση ασκειται φορτιο και εχω και γεωστατικες τασεις,το συνολικο Δσz ειναι το αθροισμα σv(των γεωστ) με το σz του φορτιου???
Ναι αλλά όπου σν παίρνεις την ενεργό κάθετη γιατί στο έδαφος δρουν μόνο οι ενεργές τάσεις..αντίστοιχα στην σy θα πάρεις την σh(ενεργό)Square έγραψε:Οταν σε μια ασκηση ασκειται φορτιο και εχω και γεωστατικες τασεις,το συνολικο Δσz ειναι το αθροισμα σv(των γεωστ) με το σz του φορτιου???
Έχουν αναρτηθεί στα έγγραφα τα αποτελέσματα της πρώτης προόδου για το τμήμα Α-Λ.
Καλησπέρα, η επαναληπτική σειρά ασκήσεων για το 2ο τμήμα πρέπει να παραδωθεί μόνο σήμερα ηλεκτρονικά, ή και αύριο στο μάθημα των ασκήσεων;;;
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:30-16:30, ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΜΑΘΗΜΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΘΕΣΗ.
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/11/2014 ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ
--
Γεώργιος Μπουκοβάλας
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:30-16:30, ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΜΑΘΗΜΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΘΕΣΗ.
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/11/2014 ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ
--
Γεώργιος Μπουκοβάλας
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 4 ΜΑΘΗΜΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/11/2014 ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ
--
Γεώργιος Μπουκοβάλας
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 4 ΜΑΘΗΜΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/11/2014 ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ
--
Γεώργιος Μπουκοβάλας
παιδια σημερα στο α-λ καναμε ασκησεις ή θεωρια?