Υπάρχει εδω πέρα κανα καλό παιδι που να έχει σημειώσεις και να είναι πρόθυμος-η ,να περάσω μια βολτα να τις βγάλω φωτοτυπία ;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
σημειώσεις δεν έχω, αλλά... Spoiler: show...δε χρειαζονται για να περαστεί το μάθημα, όλη η θεωρία που χρειάζεται βρίσκεται στο βιβλίο του ιδρύματος ή σε κάποιο από αυτά του Ευδοξου, και οι ασκήσεις είναι ψιλοσταντέ, θεμελιώδη, υψομετρία και νόμο μετάδοσης σφαλμάτων (βλ. άσκηση ΣΤ σελ.25-25 στο βιβλίο του Γεωργόπουλου)
icepink έγραψε:σημειώσεις δεν έχω, αλλά... Spoiler: show...δε χρειαζονται για να περαστεί το μάθημα, όλη η θεωρία που χρειάζεται βρίσκεται στο βιβλίο του ιδρύματος ή σε κάποιο από αυτά του Ευδοξου, και οι ασκήσεις είναι ψιλοσταντέ, θεμελιώδη, υψομετρία και νόμο μετάδοσης σφαλμάτων (βλ. άσκηση ΣΤ σελ.25-25 στο βιβλίο του Γεωργόπουλου)
thanks anyway , αλλα ξερεις και εγω τις ήθελα περισσοτερο για να ακολουθώ εναν οδηγό (πχ τι εχει γινει θεωρια και τι στις ασκήσεις )
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Nicklaou φίλε πραγματικά με έσωσες με το αρχείο σου ! Ευχαριστώ πολύ φίλε !!!
Oriah Mountain Dreamer