Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Περιβαλλοντική Τεχνολογία (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Re: Περιβαλλοντική Τεχνολογία (2016-17)
ανελπιστη ερώτηση , υπαρχει ενδεχόμενο καποιος να μπορεί να ανεβάσει την λύση της 3ης και της 6ης ασκησης ; <3
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Ζήτα ένα συγνώμη, σε στάβλο μεγάλωσες?
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
λαθος για την 6η ασκηση , μπερδεύτηκα
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Μην μου κανεις τον έξυπνο, ζητα συγγνώμη απο τον άγιο gousia τον μεγαλοφυή και θα τα βρούμε
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
Αα και ενα μπουκετο λουλουδια θα συνεκτιμηθει
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
Ρυπανση υδατων --> "υλικό για περιβαλλοντική"
Σημειώσεις μου από αρκετά μαθήματα και κάμποσα καθαρογραμμένα παλια θέματα + λύσεις τους (διασπαρτα στο pdf, ανά κατηγορίες, μετά την απαραίτητη "θεωρητικούρα")
δεν ξέρω αν θα φαίνονται αν εκτυπωθούν, ωστόσο σε ηλεκτρονική μορφή είναι ικανοποιητικά καθαρή η εικόνα
Ρύπανση αέρα --> "ήχος & ατμόσφαιρα"
προς τα παιδια του site, το pdf περιεχει 3 σελιδες απο το υλικο που υπαρχει στο mycourses, δεν ξερω αν πειραζει καποιον που δεν πηρα καποια αδεια να τις συμπεριλαβω, αν πιστευετε οτι υπαρχει θεμα μπορειτε να τις κοψετε (σελ 5,9,10)
υπαρχουν επίσης κατηγοριοποιημενα τα σλ (χωρίς τις λύσεις τους) πλην των σλ που αφορουν ηχο και ατμοσφαιρα
αυτααααα
Σημειώσεις μου από αρκετά μαθήματα και κάμποσα καθαρογραμμένα παλια θέματα + λύσεις τους (διασπαρτα στο pdf, ανά κατηγορίες, μετά την απαραίτητη "θεωρητικούρα")
δεν ξέρω αν θα φαίνονται αν εκτυπωθούν, ωστόσο σε ηλεκτρονική μορφή είναι ικανοποιητικά καθαρή η εικόνα
Ρύπανση αέρα --> "ήχος & ατμόσφαιρα"
προς τα παιδια του site, το pdf περιεχει 3 σελιδες απο το υλικο που υπαρχει στο mycourses, δεν ξερω αν πειραζει καποιον που δεν πηρα καποια αδεια να τις συμπεριλαβω, αν πιστευετε οτι υπαρχει θεμα μπορειτε να τις κοψετε (σελ 5,9,10)
υπαρχουν επίσης κατηγοριοποιημενα τα σλ (χωρίς τις λύσεις τους) πλην των σλ που αφορουν ηχο και ατμοσφαιρα
αυτααααα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
If you can't play the game, play the gamer
Παιδιά θα μπορούσε κάποιος να δημοσιεύσει τις σημειώσεις του για 6ο,7ο,8ο μάθημα ? Από 21/10/2016 και μετά? Ευχαριστώ !
-
angelkonto
Καλημερα.. Υπαρχει περιπτωση να εχεις καποιος την λυση του 4ου θεματος απο την επαναληπτικη 2016 και να μπορει να την ανεβασει??
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Εχει παρομοια στις λυμενες ασκησεις στο mycourses(το αρχειο που λεει:λυση θεματος 4)angelkonto έγραψε:Καλημερα.. Υπαρχει περιπτωση να εχεις καποιος την λυση του 4ου θεματος απο την επαναληπτικη 2016 και να μπορει να την ανεβασει??
make Orwell fiction again
-
angelkonto
Ευχαριστω πολυ