Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2010-11)
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις θεωρίας των κλειστών δεν υπάρχουν;
-
TechniCalD
- Έτος εισαγωγής: 2007
TechniCalD έγραψε:Θυρόφραγμα σε άσκηση (προφανώς στο θέμα ανοιχτών αγωγών) όχι(τα τελευταία χρόνια δλδ...)skype έγραψε:κατι ακομα...ασκηση με θυροφραγμα κ συστολη διατομης μπαινει??
Δάσκαλε...από αυτό το (προκλητικό) post εμπνευστήκατε να βάλετε θυρόφραγμα στην άσκηση της εξέτασης ή ήταν προγραμματισμένο?
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
Τα εξηγουσες τοσο καλα το θυροφραγμα στην απαντηση σου που εσυ σιγουρα το εγραψες γιαυτο μην παραπονιεσαι...χαχα
-
TechniCalD
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δεν το έδωσα, το'χω περάσει,απλώς θα 'χα βάρος στη συνείδησή μου ότι παραπλάνησα κόσμο...!
(Τελικά με το δάσκαλο "e-spy" δε μας παίρνουν τέτοιες συζητήσεις...
)
(Τελικά με το δάσκαλο "e-spy" δε μας παίρνουν τέτοιες συζητήσεις...
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Να ξερες πόσοι δάσκαλοι "e-spies" υπάρχουν και ας μη γράφουνε ποτέ επίσημα 
Γενικώς να είστε εγκρατείς, ιδιαίτερα στις παροτρύνσεις σας πριν γράψετε κάποιο μάθημα.
Γενικώς να είστε εγκρατείς, ιδιαίτερα στις παροτρύνσεις σας πριν γράψετε κάποιο μάθημα.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
Giorgio_Civil
Ωραία πινακάκια στις λύσεις του κ. Κατσαρέλη... Αν τα έλυνε και στο χέρι ο οποιοσδήποτε φοιτητής να δούμε πόσες ώρες θα έκανε... Αυτό το μάθημα πάντα βάζουν ασκήσεις που σε 2 ώρες δν τα λύνεις ούτε ο Τιραμόλας να είσαι...
Υ.Σ.: Δεν είμαι από τους πικραμένους του μαθήματος, απλά κάνω την παρατήρηση μου μετά απο αρκετά χρόνια...
Υ.Σ.: Δεν είμαι από τους πικραμένους του μαθήματος, απλά κάνω την παρατήρηση μου μετά απο αρκετά χρόνια...
Τα θέματα είχαν ετοιμαστεί - τυπωθεί από <τότε>, ούτε που θυμόμουνα καν τι είχα ετοιμάσει, όταν τα αποσφράγισα χτες!TechniCalD έγραψε:TechniCalD έγραψε:Θυρόφραγμα σε άσκηση (προφανώς στο θέμα ανοιχτών αγωγών) όχι(τα τελευταία χρόνια δλδ...)skype έγραψε:κατι ακομα...ασκηση με θυροφραγμα κ συστολη διατομης μπαινει??
Δάσκαλε...από αυτό το (προκλητικό) post εμπνευστήκατε να βάλετε θυρόφραγμα στην άσκηση της εξέτασης ή ήταν προγραμματισμένο?
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Ε, κάντε και εσείς καμια δουλειάkleftis έγραψε:Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις θεωρίας των κλειστών δεν υπάρχουν;
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
Θέμα 1ο: 20 min για "σκέψη", αθροίσεις και ΓΕ, άρα 40 min για 4 "θεμελιώδη" απευθείας + 1 με 2 δοκιμές = 6 "ισοδύναμα".Giorgio_Civil έγραψε:Ωραία πινακάκια στις λύσεις του κ. Κατσαρέλη... Αν τα έλυνε και στο χέρι ο οποιοσδήποτε φοιτητής να δούμε πόσες ώρες θα έκανε... Αυτό το μάθημα πάντα βάζουν ασκήσεις που σε 2 ώρες δν τα λύνεις ούτε ο Τιραμόλας να είσαι...
Άρα: 6,5 min για κάθε 1ο ή 2ο Θεμελιώδες και 13 min για το 3ο...
Θέμα 2ο: 20 min για "σκέψη" και προφίλ, άρα 40 min για 3 προβλήματα με χρήση Πινάκων και επαλήθευση (ομοιόμορφα βάθη) + 4 απευθείας.
Άρα: 4 min για κάθε απευθείας και 8 min για τα ομοιόμορφα βάθη...
-
Giorgio_Civil
Δεν ξέρω αν οι χρόνοι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... Την τελευταία φορά που είχα δώσει είχα κατέβει σωστά προετοιμασμένος και πρόλαβα να λύσω τη 1,5 άσκηση από τις 2 χωρίς να κάνω αριθμητικό ή να καθυστερήσω κάπου... Ενώ πολλά παιδιά έχουν και το πρόβλημα του αριθμητικού λάθους (πολύ πιθανότερο από το να μην κάνεις) και πρέπει να ξανακάνουν αρκετές πράξεις... Όπως ισχύει ότι κανείς από εμάς δεν είναι μηχανή ώστε να γράφει με την ίδια παραγωγικότητα και τις 2 ώρες... Αυτές είναι οι παρατηρήσεις μου... Ελπίζω τουλάχιστον να βοηθήσουν κάποιους από τους επόμενους...