Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απαντάτε με ερώτηση....plz
Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz
ουουου!μηπως αρχιζει να αναπτύσσεται μια βεντετα στους κόλπους του mqn;;;! 
Τελευταία επεξεργασία από 1 και matty, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
μήπως να φανώ ανώτερη και να προσπεράσω την δημοσίευση του λοστ ιν αθενς και μήπως το σάιτ δεν έχει συγχρονίσει την ώρα? 
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μήπως δεν γράφουμε με greeklish ποτέ στο forum ? Mήπως δεν έχω χρόνο να το διορθώσω γιατί διαβάζω? Μήπως να το κάνει κάποιος άλλος
mod ? ή μπα?
mod ? ή μπα?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Μήπως κάποιοι θα έπρεπε να διαβάσουν και τους κανόνες του forum και να σταματήσουν να γράφουν greeklish; 
(με πρόλαβε η ingenieurin26!)
(με πρόλαβε η ingenieurin26!)
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Γιατί το λες αυτό ? Μήπως είσαι εσύ σε διαφορετική ζώνη ? Μήπως να το τσεκάρεις στον πίνακα ελέγχου μέλους?mpourda έγραψε:μήπως να φανώ ανώτερη και να προσπεράσω την δημοσίευση του λοστ ιν αθενς και μήπως το σάιτ δεν έχει συγχρονίσει την ώρα?
Αν και κατανταω βαρετος αλλα με προκαλεις κι εσυ: Ποσες μπουρδες λες την ημερα??? (Ωραιος Lost)mpourda έγραψε:μήπως να φανώ ανώτερη και να προσπεράσω την δημοσίευση του λοστ ιν αθενς και μήπως το σάιτ δεν έχει συγχρονίσει την ώρα?
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Μήπως ο/ η matty είναι πολύ cool και αρχίζω να τον/την συμπαθώ γιατί ήταν η μόνος/η που με απάλλαξε από τον κόπο ? Μήπως να πούμε και ένα μπράβο στην Lost.in.Athens που ξέρει τους κανονες ? Μήπως να γυρίσω στο διάβασμα αυτών που μου φαίνονται κινέζικα και να αφήσω τους 1ετεις να συνεχίσουν τις ερωτήσεις?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Μήπως αυτή η συζήτηση έχει καταντήσει πηγαδάκι; Δεν θα ήταν καλό να σταματήσουμε να δίνουμε βάση στις μπούρδες;;; 
μήπως έχεις δίκιο αλλά που να το ξέρω?ingenieurin26 έγραψε:Γιατί το λες αυτό ? Μήπως είσαι εσύ σε διαφορετική ζώνη ? Μήπως να το τσεκάρεις στον πίνακα ελέγχου μέλους?mpourda έγραψε:μήπως να φανώ ανώτερη και να προσπεράσω την δημοσίευση του λοστ ιν αθενς και μήπως το σάιτ δεν έχει συγχρονίσει την ώρα?
Μηπως να κανεις ενα διαλειμμα απ τα κινεζικα και να ακουσεις τις μπουρδες που συνεχιζει να λεει η mpourda;ingenieurin26 έγραψε:Μήπως να γυρίσω στο διάβασμα αυτών που μου φαίνονται κινέζικα και να αφήσω τους 1ετεις να συνεχίσουν τις ερωτήσεις?
akis:-Πάμε για καφέ;