Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2010-11)
Στένωση διατομής? Μμμμ .Interesting.... και ροη υπο πίεση θα ναι υδραυλικώς λείοι σωλήνες? Γιατί θέλω ΜΟΝΟ τις ρητές εξισώσεις Swamme Jain να χρησιμοποιήσω.... Τι λέτε δάσκαλε?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
22:00 Σας αποχαιρετώ... καλή επιτυχία (μας) αύριο.
Αύριο, όπου εκτός από το γνωστό "Οι Διδάσκοντες κρίνονται, εσείς απλώς εξετάζεστε" ...
... υπάρχει επιπλέον και το ντέρμπυ: <Δημοκρατική νομιμότητα vs προλεταριακή τρομοδημοκρατία>.
... Εγώ θα είμαι <εκεί>, παρότι κατά 80% διαφωνών με το νέο Νόμο...
...Διότι για να έχεις δικαίωμα και μούτρα να υπερασπίζεσαι τα Δημοκρατικά δικαιώματά σου, πρέπει πρώτα να σέβεσαι τη Δημοκρατία...
... Από την επισκεψιμότητα του μίτου θα παίξω το ντέρμπυ 2 ξερό...
...Όμως "Έχω υπερασπιστεί το Γκίνη και τη δημοκρατική νομιμότητα, άλλοτε επιτυχώς - άλλοτε ανεπιτυχώς, πολλές φορές και απέναντι σε ποικίλους εισβολείς... Όσο και αν μοιάζει <τώρα> περίεργο <τότε> ΚΑΙ διαβάζαμε ΚΑΙ αγωνιζόμεθα."
βλ. http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?p=56241#p56241
Tchaikovsky - "1812 Ouverture" - Kiev Symphony Orchestra - conducting Yuri Temirkanov
http://www.youtube.com/watch?v=Dg79_u5K ... re=related
Αύριο, όπου εκτός από το γνωστό "Οι Διδάσκοντες κρίνονται, εσείς απλώς εξετάζεστε" ...
... υπάρχει επιπλέον και το ντέρμπυ: <Δημοκρατική νομιμότητα vs προλεταριακή τρομοδημοκρατία>.
... Εγώ θα είμαι <εκεί>, παρότι κατά 80% διαφωνών με το νέο Νόμο...
...Διότι για να έχεις δικαίωμα και μούτρα να υπερασπίζεσαι τα Δημοκρατικά δικαιώματά σου, πρέπει πρώτα να σέβεσαι τη Δημοκρατία...
... Από την επισκεψιμότητα του μίτου θα παίξω το ντέρμπυ 2 ξερό...
...Όμως "Έχω υπερασπιστεί το Γκίνη και τη δημοκρατική νομιμότητα, άλλοτε επιτυχώς - άλλοτε ανεπιτυχώς, πολλές φορές και απέναντι σε ποικίλους εισβολείς... Όσο και αν μοιάζει <τώρα> περίεργο <τότε> ΚΑΙ διαβάζαμε ΚΑΙ αγωνιζόμεθα."
βλ. http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?p=56241#p56241
Tchaikovsky - "1812 Ouverture" - Kiev Symphony Orchestra - conducting Yuri Temirkanov
http://www.youtube.com/watch?v=Dg79_u5K ... re=related
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Γιατί μπερδεύεις τον κόσμο?Τι είναι αυτό?Πρώτη φορά τ'ακούωairetikos έγραψε:Γιατί θέλω ΜΟΝΟ τις ρητές εξισώσεις Swamme Jain να χρησιμοποιήσω....
-
ppssiillooss
- Έτος εισαγωγής: 2006
Αυτό είναι το όνομα της σχέσης {Παράγ. 14} στις σημειώσεις Κατσαρέλη των Κλειστών, στη σελίδα 3. Αντί για την Colebrook-White χρησιμοποιείς αυτή γιατί δεν είναι πεπλεγμένη.lybe33 έγραψε:Γιατί μπερδεύεις τον κόσμο?Τι είναι αυτό?Πρώτη φορά τ'ακούωairetikos έγραψε:Γιατί θέλω ΜΟΝΟ τις ρητές εξισώσεις Swamme Jain να χρησιμοποιήσω....
-
ppssiillooss
- Έτος εισαγωγής: 2006
Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω ότι αυτό είναι.
-
Aposvolomenos
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

ppssiillooss έγραψε:Αυτό είναι το όνομα της σχέσης {Παράγ. 14} στις σημειώσεις Κατσαρέλη των Κλειστών, στη σελίδα 3. Αντί για την Colebrook-White χρησιμοποιείς αυτή γιατί δεν είναι πεπλεγμένη.lybe33 έγραψε:Γιατί μπερδεύεις τον κόσμο?Τι είναι αυτό?Πρώτη φορά τ'ακούωairetikos έγραψε:Γιατί θέλω ΜΟΝΟ τις ρητές εξισώσεις Swamme Jain να χρησιμοποιήσω....
Είσαι πολύ σωστός.ppssiillooss έγραψε:Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω ότι αυτό είναι.
Στη σελίδα 93 του βιβλίου του Στάμου η σχέση 4.2-1 λέγεται εξίσωση Swamee and Jain(1976).
Προσοχή στους περιορισμούς που γράφει ακριβώς από κάτω!
Αυτοί οι 2 βγάλαν και άλλους τύπους δές:
1)Σελίδα 96 ρητή εξίσωση 4.2-4 (Στάμος)
2)Σελίδα 99 ρητή εξίσωση 4.2-7 (Στάμος)
-
zavarakatranemia
Θα κατέβουμε να δώσουμε;Υποτίθεται ότι ο χώρος είναι κατειλημμένος, αλλά επίση ανακοίνωση απ΄τη γραμματεία δεν έχει βγεί για αναβολή εξετάσεων.
Ενας πρισματικος αγωγος ειναι απαραιτητα ευθυργαμμος με ενιαια τραχυτητα, η απλα εμεις εξεταζουμε τετοιου ειδους πρισματικους αγωγους???
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
-
Aposvolomenos
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Με κάθε επιφύλαξη (αναφέρω τι έχω καταλάβει) :
Οι πρισματικοί αγωγοί ορίζονται από μία σταθερή επιφάνεια (διατομή) και μία ευθεία...(Ορισμός Πρίσματος)
Η ενιαία τραχύτητα είναι παραδοχή μας.
Οι πρισματικοί αγωγοί ορίζονται από μία σταθερή επιφάνεια (διατομή) και μία ευθεία...(Ορισμός Πρίσματος)
Η ενιαία τραχύτητα είναι παραδοχή μας.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Πρισματικοί αγωγοί: σταθερά γεωμετρικά χαρακτηριστικά (όλες οι γεωμετρικές παράμετροι που χρειάζονται για να ορισθεί η διατομή, καθώς και η κλίση).
Επίσης, χωρίς να το έχω βρει ορισμένο σαφώς, θεωρώ ότι στους πρισματικούς αγωγούς περιλαμβάνεται και σταθερή κατά μήκος τραχύτητα. Οι πρισματικοί αγωγοί ορίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε η ροή να μην είναι βαθμιαία μεταβαλλόμενη στο μήκος τους. Προσωπική άποψη πάντα.
Αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί πάντως (π.χ θεωρία) θα συμφωνήσω με τον ορισμό του aposvolomenos.
Επίσης, χωρίς να το έχω βρει ορισμένο σαφώς, θεωρώ ότι στους πρισματικούς αγωγούς περιλαμβάνεται και σταθερή κατά μήκος τραχύτητα. Οι πρισματικοί αγωγοί ορίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε η ροή να μην είναι βαθμιαία μεταβαλλόμενη στο μήκος τους. Προσωπική άποψη πάντα.
Αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί πάντως (π.χ θεωρία) θα συμφωνήσω με τον ορισμό του aposvolomenos.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.