Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Διαφορικές Εξισώσεις (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Διαφορικές Εξισώσεις (2011-12)
το βιβλίο του πολυράκη εχει οτι έχουν δείξει στο μαθημα καθώς και λυμένες ασκήσεις.... αρα λογικά θα σε βοηθήσει..........
Ανεβάζω ένα μέρος από τις σημειώσεις και ασκήσεις μου από τις διαφορικές εξισώσεις. Είναι βέβαια λίγο παλιό
και από άλλους καθηγητές, αλλά μαθηματικά είναι αυτά! Θα σκανάρω και τις υπόλοιπες σύντομα.
Σημειώσεις του 2005-06 ανέβηκαν στο panel. Ευχαριστούμε ![]()
Το diprima είναι περίπλοκο κατά τη γνώμη μου.. Εμένα τουλάχιστον δε με βοηθάει ιδιαίτερα. Του Πολυράκη είναι πιο κατανοητό πιστεύω και όσα γράφει είναι παραπλήσια με αυτά που έχουν αναφερθεί στην τάξη.murw έγραψε:παιδια,το βιβλιο βοηθαει καθολου για διαβασμα??θα γραψω τπτ?
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
-
κωνσταντίνος θεοδ
- Έτος εισαγωγής: 2010
Ο Κρόκος κατά πόσο μας καλύπτει.?
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ξέρετε που μπορεί κάποιος μεγαλύτερος να βρει αυτό το βιβλίο? Πωλείται κάπου ή η διανομή γίνεται μόνο από το γραφείο του καθηγητή στο ΣΕΜΦΕ?
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Καλημέρα
Προσωπικά το βρήκα από κάποιον 3οετή. Ίσως αν ρωτούσες κανένα 3οετή που να μην το χρωστάει ή να μην σκοπεύει να το δώσει και να ήταν πρόθυμος να στο δώσει. Βολεύει κιόλας με τα εδάφη (μη κόβεις και βόλτες)..
Βέβαια δεν ξέρω τι πιθανότητα υπάρχει να παρακολουθεί κάποιος που το έχει περάσει το τόπικ.. Ίσως αν ανοίξει κάποιο σχετικό τοπικ για αλληλοβοήθεια σε τέτοια θέματα κάτι γίνει..
Προσωπικά το βρήκα από κάποιον 3οετή. Ίσως αν ρωτούσες κανένα 3οετή που να μην το χρωστάει ή να μην σκοπεύει να το δώσει και να ήταν πρόθυμος να στο δώσει. Βολεύει κιόλας με τα εδάφη (μη κόβεις και βόλτες)..
Πωλείται Παπασωτηρίου στη Πανεπιστημίου... 19euro!tsiou έγραψε:Ξέρετε που μπορεί κάποιος μεγαλύτερος να βρει αυτό το βιβλίο? Πωλείται κάπου ή η διανομή γίνεται μόνο από το γραφείο του καθηγητή στο ΣΕΜΦΕ?
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

sk23 έγραψε:Πωλείται Παπασωτηρίου στη Πανεπιστημίου... 19euro!tsiou έγραψε:Ξέρετε που μπορεί κάποιος μεγαλύτερος να βρει αυτό το βιβλίο? Πωλείται κάπου ή η διανομή γίνεται μόνο από το γραφείο του καθηγητή στο ΣΕΜΦΕ?
mike89 έγραψε:Καλημέρα
Προσωπικά το βρήκα από κάποιον 3οετή. Ίσως αν ρωτούσες κανένα 3οετή που να μην το χρωστάει ή να μην σκοπεύει να το δώσει και να ήταν πρόθυμος να στο δώσει. Βολεύει κιόλας με τα εδάφη (μη κόβεις και βόλτες)..Βέβαια δεν ξέρω τι πιθανότητα υπάρχει να παρακολουθεί κάποιος που το έχει περάσει το τόπικ.. Ίσως αν ανοίξει κάποιο σχετικό τοπικ για αλληλοβοήθεια σε τέτοια θέματα κάτι γίνει..
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Θα το αγοράσω μάλλον (πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο από Γκαρούτσο μιας και θα είναι προσαρμοσμένο στο τι διδάσκουν και τι ζητάνε).
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
- mikeportnoy
- Έτος εισαγωγής: 2010
Καλησπερα! μηπως γνωριζει καποιος αν ειναι στην υλη οι δ.ε. με παραμετρικη λυση? (επειδη δεν βρισκω κατι στις σημειωσεις μου)
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
Μπορεί να γράψει κάποιος την ύλη από κρόκο και γκαρούτσο?