Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
07/02: Εξέταση Εφ. Υδραυλικής
Συντονιστής: University Editors
Re: 07/02: Εξέταση Εφ. Υδραυλικής
...εμεις ειμαστε μηχανικοι(
)
εγω παντως εστειλα mail στον Σταμο οτι δεν μπορω να κατεβω αυριο και αν ισχυει η ανεπισημη εξεταση.Οταν μου απαντησει(αν απαντησει) θα ενημερωσω.Και λεω να παω να τον βρω και μεσα στη βδομαδα.Επισης λεω να πως αφου δεν ξερω να πεταω να μην το δοκιμασω πρωτη φορα αυριο.Μαλλον θα φαω τα μουτρα μου αλλα ακομα και αν τα καταφερω μετα ολοι θα μου ζητανε να πεταω αντι να περπαταω.Ε και καποια στιγμη απλα θα καταρρευσω! 
αν έστειλες στον σταμο προφανώς γιατί είναι συνεργάτης με τζουβαδάκη, βλάχο κτλ.. ο στάμου είναι στην υδραυλική
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Στον Σταμου.. λαθος!
εστω οτι βρισκω λεφτα και παιρνω ταξι αυριο...υπαρχει περιπτωση να μου τα επιστρεψει κανεις απο αυτους που υπογραφουν τοσο συγκινητικες αποφασεις; εμενα, παντως, και τα δυο μου αδερφια που ειχαν την "ατυχια" να μην περασουν στο εμπ γνωριζουν απο τις 6μ.μ. οτι δεν θα γινει η εξεταση αυριο...
φίλε και παλιά είχε γίνει το ίδιο στα λιμενικά. Πλήρωσα ταξί για να πάω. Πήγα, έγραψα και ευτυχώς το πέρασα. Μετά ο Αζοράκος όρισε νέα εξέταση (ανεπίσημη) αλλά τα λεφτά δε μου τα επέστρεψε κανείς

γιατι το κουραζετε?θα δωσετε σιγουρα...σκεφτειτε τι εγινε το φθινοπωρο..100% θα γινουν αυριο εφοσον εχει μεσα,οποτε απλα κραξτε το προοδο και διαβαστε
-
nicklaou
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
christi87 έγραψε:εγω παντως εστειλα mail στον Σταμο οτι δεν μπορω να κατεβω αυριο και αν ισχυει η ανεπισημη εξεταση.Οταν μου απαντησει(αν απαντησει) θα ενημερωσω.Και λεω να παω να τον βρω και μεσα στη βδομαδα.Επισης λεω πως αφου δεν ξερω να πεταω να μην το δοκιμασω πρωτη φορα αυριο.Μαλλον θα φαω τα μουτρα μου αλλα ακομα και αν τα καταφερω μετα ολοι θα μου ζητανε να πεταω αντι να περπαταω.Ε και καποια στιγμη απλα θα καταρρευσω!
εγραψες !! αψογο
o skype ακομα νομιζει οτι εχει μεσα..
εδω ρε φιλε δωσαμε και με ολα τα μεσα να εχουν 24ωρη και σαββατα το ενα μαθημα την ιδια ωρα με το αλλο...