Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
φωτιάαα
δυο ενδεχόμενα παίζουν..ή υπερβολικά αναίσθητος θα είναι , ή θα έχει σκάσει τόσο πολύ απ τη στεναχώρια που θα βγήκε έξω να ξεχαστεί(ε εντάξει , τα μπουζούκια είναι λίγο τραβηγμένα αλλά τεσπα..δεν πειράζει..αν μπορεί να βρει την όρεξη οκ..)..ingenieurin26 έγραψε:πωπω , πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος για να πάει στα μπουζούκια ?
Xμ... ε δεν μπορώ να μην ρωτήσω τώρα! Οι πέτρες προς τα ματ πως δικαιολογούνται ?gandalf έγραψε:γιατί δεν είμαστε και με την ατομική βία και με τέτοιους όρους
Σίγουρα δεν έχεις ακόμα αρκετές εμπειρίες από ματάδες αλλιώς θα γνώριζες καλά ότι δεν χρειάζεται να πετάξεις πέτρες για να σου ρίξουν δακρυγόνα, δεν χρειάζεται καν να αρχίσεις εσύ να προκαλείς αφού πάντα κάποιοι ματάδες θα προλάβουν να σου βρίσουν πρώτοι μάνα, σπίτι και ό,τι άλλο έχεις ή ακόμη και να σου πετάξουν αυτοί πέτρες. Και στην πρώτη σου αντίδραση, έστω και λεκτική, θα φας το δακρυγόνο ή την φυσουνιά στη μούρη. Και γκλομπιές στο κεφάλι βεβαίως βεβαίως. Ε, μια δυο τρεις, δεν θέλει και πολύ ώστε την επόμενη φορά να αντιδράσεις πετώντας κάτι πιο σκληρό και στερεό από μια ύβρη.ingenieurin26 έγραψε:Xμ... ε δεν μπορώ να μην ρωτήσω τώρα! Οι πέτρες προς τα ματ πως δικαιολογούνται ?gandalf έγραψε:γιατί δεν είμαστε και με την ατομική βία και με τέτοιους όρους
1) Είναι σκληρές οι ασπίδες και δεν κινδυνεύουν ?
2) Χρυσαυγίτες είναι, καλά να πάθουν ?
Και μετά γιατί να μην σου ρίξουν δακρυγόνα ? Γιατί να μην σου σπάσουν την πορεία ? Πως θα νιώσει ασφάλεια ο κόσμος για να βγει στους δρόμους να διαδηλώσει μαζί σου ?
Και δεν είναι ότι μου έβαλε κάποιος λόγια ή είδα πολύ τηλεόραση (δεν την άνοιξα καθόλου από την κυριακή) , απλά μου είπε μια φίλη μου ότι είδε στην τηλεόραση εαακίτη από τη σχολή μας να πετάει πέτρες (+ ότι τα 'δα κι από κοντά).
Δεν ξέρω πόση οργή μπορεί να χει κάποιος μέσα του, αλλά το να κουβαλάει πέτρες μέσα στην τσάντα του για να τις πετάξει σε οποιονδήποτε το θεωρώ ακραίο.
http://tvxs.gr/node/1497ingenieurin26 έγραψε:πωπω , πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος για να πάει στα μπουζούκια ?
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.