3 έγραψε:stalin έγραψε:Ναι ρε γιατί αν δεν ψήφιζε ούτε σημειώσεις θα έπαιρνε ούτε στα πάρτυ θα ερχόταν!!!
Ναι ρε εξυπνε, ενω τωρα ο ψηφοφορος εχει επιγνωση που κατευθεινεται και αξιοποιειται η ψηφος του.. Γιατι αλλωστε το εχει δηλωσει καθαρα η ΔΑΠ πως η ψηφος των φοιτητων που λαμβανει θα ειναι εργαλειο για να ειναι "η Νεα Δημοκρατια η επομενη κυβερνηση της χωρας".. Αυτο δεν θελουμε αλλωστε ολοι;
Μην κανεις εξυπνακισμους την ωρα που ολοι στο φορουμ ξερουν πως απο το ονομα σου μεχρι την πολιτικη σου, ολα ειναι ψευδεπιγραφα..
Αγαπητέ, όπως και σε άλλο topic, έχω εξηγήσει τι σημαίνει το nickname stalin. Πάντως, όχι οτι είμαι κομουνιστής (μακριά απο μας)!!!!!!! Σημαίνει οτι ο Σταλιν, ο μεγαλύτερος ίσως γραμματέας της ussr, ο πατερούλης, ο κομουνίσταρος, ήταν το κτήνος που σκότωσε 5,000,000 αντιφρονούντες. Το nickname εννοεί οτι στα... (παλιά μου τα παπούτσια) τι λές οτι είσαι, σημασία έχει ποιος πραγματικά είσαι... Εξετάζω τις πράξεις και όχι τα λόγια. Στα λόγια τα εαακ είναι αγωνιστές. Στην πράξη ένα μάτσο τραμπούκοι που κάθονται μπροστά στις κάλπες και δεν αφήνουν τον κόσμο να ψηφίσει (προεδρικές) και κλείνουν την σχολή με το έτσι θέλω.
Όσο για την δαπ, δεν υπάρχει για να κάνει την νδ κυβέρνηση, άλλωστε δεν μπορεί. Υπάρχει για να φέρνει 45% στο 18, να κρατάει την σχολή ανοιχτή, να βάζει κάθε τραμπούκο στην θέση του, στο περιθώριο...
Όσοι προκάλεσαν πήραν χθές ένα γερό μάθημα, μια σφαλιάρα ξεσυγιρισμένη μέσα στο πολυτεχνείο και να ξέρουν πως όσο πιο πολύ προκαλούν τόσο θα ανεβαίνει η δαπ, γιατί η η δαπ έτσι απαντά οχι με τραμπουκισμούς, με εμπιστοσύνη απο τους 542 που εσείς θεωρείτε πρόβατα και χαχόλους επειδή δεν είναι σαν τα μούτρα σας

Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.